Izložba pasa na Sajmu

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB, koju organizuje Kinološki savez Vojvodine, održava se u nedelju, 25. septembra, na Novosadskom sajmu.

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB, koju organizuje Kinološki savez Vojvodine, održava se u nedelju, 25. septembra, na Novosadskom sajmu.

Izložba će biti organizovana u halama 10, 11, 12 i 13, a učestvuju međunarodne sudije. Biće otvorena od 8 do 15 časova, a ulaz za posetioce je iz ulice Novosadskog sajma kod hale 18. Ulaznica košta 200 dinara, a isto toliko staje i parking u krugu Novosadskog sajma.

Inače, poslednjeg dana Sajma lova, ribolova i sporta "Lorist", u nedelju, 2. oktobra, u Hali 6 Novosadskog sajma biće održana specijalizovana izložba lovačkih pasa.

  • Dr Petrović

    25.09.2011 18:37
    Na sajmu pasa,
    Našao se i pas Tasa. I počeo je da laje,laje,laje,laje,laje,laje,laje....laje,laje,laje... i to još traje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti