Medicinska sestra sa Instituta štrajkuje glađu

Medicinska sestra sa Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici Tanja Kedić danas je počela dvadesetčetvoročasovni štrajk glađu, posle čega će, kako najavljuje, prestati da pije i vodu, jer je, kako kaže, umesto razgovora sa poslodavcem, dobila poziv policije na informativni razgovor zbog ugrožavanja sigurnosti.
Medicinska sestra sa Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici Tanja Kedić danas je počela dvadesetčetvoročasovni štrajk glađu, posle čega će, kako najavljuje, prestati da pije i vodu, jer je, kako kaže, umesto razgovora sa poslodavcem, dobila poziv policije na informativni razgovor zbog ugrožavanja sigurnosti. Prema njenim rečima, do danas joj se ni jedna od institucija, koje je kontaktirala, nije obratila. Podršku zasad ima samo od Sindikata "Nezavisnost", čiji je član.

"Obratila sam se i Sekretarijatu za zdravstvo i Kabinetu Bojana Pajtića i direktorici i pravnoj službi...jedino se nisam obratila Ministarstvu gospodina Dačića, a ispalo je da je to jedino Ministarstvo koje meni treba da se obrati", navodi Kedićeva. Ona smatra da nikoga ne ugrožava i da ima pravo da razgovara sa svojim poslodavcem, što je danas još jednom zatražila pismenim putem.

Podsećamo, Kedićeva je u petak pretila da će se zapaliti i početi štrajk glađu tražeći da je  neko zaštiti od mobinga za koji optužuje direktorku ove ustanove Nadu Čemerlić Ađić. Ona tvrdi da je direktorka ponižava na poslu zbog različite stranačke pripadnosti i da odbija da je primi na razgovor gde bi joj objasnila zbog čega je premeštena da umesto posla medicinske sestre, iznosi smeće iz Instituta. (D.B)
  • Vidi vidi vidi

    04.10.2011 13:56
    Veni vici
    Kod privatnika se niko ne bi ovako igrao, pokažeš li da te više interesuje kopanje bunara pored reke nego li rad na zadacima koje si dobio(la) - zavrednela bi momentalni otkaz bez mogućnosti za žalbu.
    Ja se samo pitam odakle ovakvih skaradnih likova uopšte u ovoj sofisticiranoj ustanovi koja se bavi vađenjem tuđih glava iz procepa? Jer pojedini od njih izgleda ni sami svoju nemaju.
  • Nadica

    03.10.2011 17:27
    Pozdrav za 021
  • Rimljanka

    03.10.2011 15:09
    Bolidi
    Nemojte samo da se posle pred kamerama izvini daveći se u suzama da ej sve to uradila jer ju je ostavio dečko??!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti