Zabrana plaćanja video-nadzora zatekla Informatiku

Iako je gradski parlament prošlog petka usvojio odluku da je naplata video-nadzora protivzakonita, Novosađani još uvek ne mogu da se otarase ove stavke sa svojih računa.
Iako je gradski parlament prošlog petka usvojio odluku da je naplata video-nadzora protivzakonita, Novosađani još uvek ne mogu da se otarase ove stavke sa svojih računa.

Kako navode u "Informatici", u okviru ovog preduzeća nije doneta odluka o tome na koji način će se građani odjavljivati od ove obaveze, a o mogućnosti da Novosađani budu obeštećeni se još uvek nije raspravljalo. Održavanje video-nadzora se naplaćuje već godinu i po dana i to 30 dinara svakoga meseca na računu objedinjene naplate, tako da je od početka prošle godine od Novosađana naplaćeno ukupno oko 75 miliona dinara.

Kako ističu u "Informatici", novac koje je naplaćen od građana ulagan je u održavanje video-nadzora i nije poznato iz kojih sredstava će se kamere ubuduće popravljati.

  • kafetin

    27.10.2011 06:39
    nemojte tako, nije informatika bas tako losa
  • Lisac

    29.09.2011 21:47
    Popravka kamera ?
    Uzeli su 75 miliona i kupili kamere koje se vec kvare i treba im popravka ? Pa ko ovde koga .... u zdrav mozak. U bivsoj firmi su bile postavljene kamere kupljene za neke male novce, i nijedna se nije pokvarila za 10 godina rada .
  • @Konus - kamere - opticki kab

    29.09.2011 05:35
    Zaista bitna stvar
    Sudbinu opticke infrastrukture treba propratiti.
    I ne samo da li ce naplatiti to o cemu govorite (kablovsku, internet, VOIP) nego i ko ce naplatiti.
    Na prevaru su dosli do infrastrukture koja ulazi u njihovo, ili necije tudje vlasnistvo. Ostaje da sacekamo da vidimo kako ce se ta prevara zavrsiti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti