Vojvodina daje VIP karte humanim navijačima

Pet ljubitelja fudbala subotnji derbi između Vojvodine i Partizana moći će da prate iz svečane lože "Karađorđa" ukoliko uplate 200 evra na račun Dečijeg sela.
Pet ljubitelja fudbala subotnji derbi između Vojvodine i Partizana moći će da prate iz svečane lože "Karađorđa" ukoliko uplate 200 evra na račun Dečijeg sela. Direktor marketinga novosadskog kluba Petar Nikolić kaže da će uprava crveno-belih iskoristiti značaj utakmice sa šampionom kako bi skrenuli pažnju javnosti na socijalne probleme.

"Taj prihod ne samo da neće ići klubu, već neće ni biti uplaćivan na naš račun. Dogovorili smo se sa Dečijim selom da prvih pet ljudi koji dva dana pre utakmice uplate 20.000 dinara na žiro-račun ove ustanove na poklon dobiju i karte za svečanu ložu, odakle bi pratili utakmicu sa Partizanom", kaže Nikolić.

Humanitarna akcija je uraćena u saradnji sa crno-belima, čije su prostorije prošle nedelje posetili štićenici ove ustanove. Iz uprave novosadskog superligaša poručuju sugrađanima da su otvoreni za sugestije kako bi Vojvodina, u skladu sa svojim kapacitetima, nastavila društveno odgovornu politiku.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u subotu sa početkom u 19 časova. (M.S.)

  • 27.09.2011 15:51
    Zar i takvi jos postoje?
  • Galawix

    27.09.2011 11:54
    Hmmm...
    Dobro su se setili, puno pozitivnog mastila po medijima za to leglo kriminala.

    Neka, ako lova kapne Deöijem selu, dobro je.
  • 123

    27.09.2011 10:46
    а 100е иде неком у џеп...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti