Univerexport u Futogu na još jednoj adresi

Drugi Univerexport maloprodajni objekat u Futogu otvoren je 8. septembra na adresi Carice Milice 10-12.

Na oko 500 kvadrata modernog maloprodajnog prostora izloženo je blizu 7.000 različitih artikala koji zadovoljavaju svakodnevne ali i nešto zahtevnije potrebe potrošača.  

Kao i u svakom drugom, i u ovom Univerexport-u kupce očekuju redovne nedeljne i velike mesečne akcije, zatim odloženo plaćanje do 180 dana, kao i čuveni popust za sve penzionere svakog 10. i 25. u mesecu. Pored toga, prvog radnog dana potrošače u Futogu obradovala su specijalna iznenađenja: poklon paketi za prvih 100 kupaca, poklon cegeri za drugih 100, dok je svaka 50. kupovina bila gratis. 

Ovo je 182. radnja u maloprodajnoj mreži Univerexport-a, čime je još jedanput potvrđen status ubedljvo najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. U širokom spektru asortimana i u ovom Univeru dominiraju domaći artikli iz lične proizvodnje, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka sa farme u Bačkoj Palanci, organske proizvode Organa sa porodičnog domaćinstva u Liparu, pršut i vino Vučurević, kao i već poznate robne marke "Baš Baš" i "Naše najbolje", koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni. 
 
U drugom futoškom Univerexportu sačekaće vas ekipa od deset zaposlenih radnika, a radno vreme objekta je od 07h do 21h svakim radnim danom i subotom, kao i od 07 do 14 časova nedeljom.  
 
Naredna otvaranja radnji najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su na Popovici, u Lazarevcu i Beogradu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".