VIDEO: McPjole izgoreo do temelja

U utorak uveče oko 23 sata izbio je požar u kom je izgorela hamburgerija McPjole, koja se nalazila kod teniskih terena na Bulevaru oslobođenja.

U utorak uveče oko 23 sata izbio je požar u kom je izgorela cela hamburgerija McPjole, koja se nalazila kod teniskih terena na Bulevaru oslobođenja. Kako za 021 kaže radnik Nemanja Milankov, koji je bio prisutan kada je vatra buknula, razlog požara su najverovatnije dotrajale instalacije.

"Odjednom smo videli vatru, ali ništa nismo mogli da uradimo. Bukvalno za tri minuta je sve izgorelo... Ni sam ne znam šta je prouzrokovalo požar, ali najverovatniji uzrok su instalacije", navodi ovaj radnik.

Požar je ubrzo nakon izbijanja ugašen, međutim, kako je objekat većinom napravljen od drveta i plastike, spasa za poznatu hamburgeriju, koja je od skoro nosila naziv "Bulevar klupica", nije bilo. Srećom, niko od radnika ni sugrađana koji su došli da prezalogaje nije povređen. (M.S.)

  • ja u Rusiji

    01.10.2011 08:22
    evo vam vasheg vegetarijanstva
    http://www.google.ru/intl/ru_ALL/images/logos/images_logo_sm.gif a pljeske su uvek bile bolje u Dubochici (kod Brene) !
  • 29.09.2011 08:46
    @Vegan
    Stvarno preteruješ, ako ti je žao životinja, kako ti nije žao biljki? I biljke su jedan oblik životaa. I biljku kada posečeš ili iščupaš iz zemlje prekidaš jedan oblik života...
    Kako ti nije žao ljudi koji na +35°C kopaju zemlju da bi ti imao hranu?
    I šta ćeš sa lavovima, tigrovima i ostalim mesožderima? I oni jedu leševe životinja!
    Volim životinje, domaće, nedomaće, ali postoji lanac ishrane i to je tako. Ljudski organizam je takav da mu odgovara raznovrsna ishrna, životinjska i biljna. Ona soja ne može nikako da bude ukusnija od pravog mesa. Ili onaj biljni sir od pravog mlečnog sira.
  • lestat

    29.09.2011 02:04
    Vegan
    ako toliko volis zivotinje zasto im brstis hranu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti