Artovci i Madagaskarci u akciji za pomoć bebama

Vrtić "Madagaskar" i atelje "Art medija" organizuju trodnevnu humanitarnu manifestaciju kojom žele da daju doprinos akciji Fonda B92 "Dajmo šansu bebama", za kupovinu novih inkubatora.
Vrtić "Madagaskar" i atelje "Art medija" organizuju trodnevnu humanitarnu manifestaciju kojom žele da daju doprinos akciji Fonda B92 "Dajmo šansu bebama", za kupovinu novih inkubatora.

Predviđeno je da u programu "Artovci i Madagaskarci" učestvuju najmlađi sugrađani koji će imati priliku da, danas od 17 časova i naredna dva dana u isto vreme, slikaju omiljene crtane junake, drugare, mame i tate, deke i bake... Kruna manifestacije je u petak, 30. septembra, kada će biti održana prodajna izložba radova nastalih tokom ove male likovne kolonije.

Za tri najuspešnija rada predviđene su vredne nagrade. Najbolji mladi slikar dobiće besplatan vrtić u trajanju od tri meseca. Drugoplasirani po oceni stručnog žirija moći će mesec dana da besplatno pohađa školu slikanja u ateljeu – galeriji "Art media", a trećeplasirani će dobiti besplatnu proslavu rođendana u vrtiću  "Madagaskar".

Sav prihod od prodaje slika biće uplaćen na račun Fonda B92, za nabavku inkubatora. Prostorije vrtića "Madagaskar" nalaze se u Futoškoj ulici 119.

  • Snezana Mitric

    30.09.2011 10:16
    MADAGASAKAR....
    NJABOLJI MEDJU NAJBOLJIMA....SAMO NAPRED...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti