Tanja Kedić nastavlja štrajk glađu

Tanja Kedić, medicinska sestra koja već treći dan štrajkuje glađu na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, nastavlja sa protestom do daljnjeg jer, kako kaže, razgovor koji je imala sa poslodavcem nije dao nikakvo rešenje.
Tanja Kedić, medicinska sestra koja već treći dan štrajkuje glađu na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, nastavlja sa protestom do daljnjeg jer, kako kaže, razgovor koji je imala sa poslodavcem nije dao nikakvo rešenje.

Kedićeva dodaje da je i termin razgovora, koji je prvobitno dogovoren za danas u 12 sati i 45 minuta, u poslednjem trenutku pomeren za 7 ujutru, zbog čega je ona bila uskraćena za prisustvo predstavnika sindikata. "Bila sam primorana da idem sama na taj razgovor, išle su i dve glavne sestre, ali ja nisam imala uz sebe nekoga iz sindikata, koji bi trebalo da štiti moja prava. O tome da li ću ja prekinuti štrajk glađu nije bilo razgovora", navodi Kedićeva. Ona je demantovala navode iz saopštenja koje je Institut dostavio medijima u vezi sa razlozima njenog premeštanja na drugo radno mesto, a očekuje da se po tom pitanju oglasi i sindikat "Nezavisnost", čiji je član.

Podsećamo, Tanja Kedić je u ponedeljak započela štrajk glađu, nezadovoljna što direktorica Instituta Nada Čemerlić Ađić odbija da je primi na razgovor na kom bi joj objasnila zbog čega je sa posla medicinske sestre premeštena na posao odnošenja medicinskog otpada. U Institutu navode da su iz medija saznali o problemu medicinske sestre, njenom nezadovoljstvu i načinima koje je odabrala za rešavanje istih. Kako je saopšteno, za slučaj istrage navodnog mobinga Tanje Kedić biće formirana posebna stručna komisija. (D.B)

  • trajce

    15.10.2011 20:10
    matematika
    121+3 negativna komentara jednako 11 pozitivnih . Jeste li to mislili direktorice?
  • Svetlana

    12.10.2011 09:06
    Dumb & Dumber - @ARIVEDERCI
    Prijatelju, pa upravo si rekao šta misliš o sebi i svojim istomišljenicima, rečenicom "...i imbecilima je jasno da je JAVNOST DONELA svoj sud". Ako je TEBI JASNO i nekolicini tvojih partijsko-sindikalnih istomišljenika, ne morate se međusobno vređati i nazivati imbecilima, nije to lepo. Čak ni ja, koja mislim skroz suprotno, to ne podržavam.
    Ova božija bašta je baš bila vrcava kada je kreirala ljudsku vrstu.
  • ARIVEDERCI

    08.10.2011 08:47
    humanost@polzi
    Ako ne mozete da shvatite dobroplacenidirektorkinmiljenik onda bolje da cutite. Pa pogledajte komentare i imbecilima je jasno da je JAVNOST DONELA svoj sud NOVI SAD JE REKAO STA IMA, A PRINCEZA NEKA I DALJE SEDI GDE SEDI BEZ INTERESOVANJA I MESANJA U SVOJ POSAO.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti