Prodate karte za Džibonijev koncert na Spensu

Prodate su sve karte za novosadski koncert hrvatskog muzičara Džibonija koji se održava u subotu na Spensu.

Prodate su sve karte za novosadski koncert hrvatskog muzičara Džibonija koji se održava u subotu na Spensu. Kako su saopštili organizatori, prodato je 10.000 ulaznica.

Džiboni za Radio 021 kaže da se nadao da će koncert biti posećen, ali ne i da će biti rasprodat. - Meni je to veliki kompliment, ali i velika odgovornost da se publici zahvalim na podršci jer smo došli praktično na neviđeno. Ja i moja ekipa ćemo se truditi da opravdamo to što su nas ljudi ovde tako prihvatili. Kaže i da će koncert trajati onoliko koliko ga grlo služi, najmanje dva sata.

Džiboni će nastupiti u velikoj sali Spensa sa početkom u 21 čas, a gosti su mu Vlatko Stefanovski, Damir Urban i Maja Azusena, jedna pevačica iz Njujorka i Gospel hor iz Londona. Vrata Spensa biće otvorena od 19.30h. Koncert se održava u organizaciji AAA produkcije.

Radio 021 će ukupno podeliti 10 karata putem Fejsbuka i u programu.

  • Lucia

    30.09.2011 08:45
    ne planiram nastupati na istoku
    "Nemam planova za nastupe na istoku", tako je u svojoj dvadesetogodisnjoj karijeri (i vise od 20 godina) dvadeset godina govorio Gibonni..
    Otkud mu sad ta potreba dosla..Ako dosad nije cenio svoju publiku, sta ga je sad nagnalo da predje granu..
  • zvoncica

    30.09.2011 07:52
    molim vas
    ..toliko je karata poklanjano mesec dana unazad da bi bilo cudo da nije napunjena sala...
  • mimi

    29.09.2011 20:01
    ooooooooooooooo idemooo :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti