FOTO VEST: Plakati protiv Parade ponosa

U centru Novog Sada pojavili su se plakati sa porukama usmerenim protiv LGBT populacije i najavljene "Parade ponosa" za nedelju.

U centru Novog Sada pojavili su se plakati sa porukama usmerenim protiv LGBT populacije i najavljene "Parade ponosa" za nedelju.

Iza parola "Omladina bez nade posao čeka, a režim pedere Beogradom šeta. E, sad je dosta!", koje su polepljene na zgradi hotela "Putnik" i fasadi poslovnog objekta na uglu Modene i ulice Ilije Ognjanovića, stoji organizacija "Srbska Akcija", koja se deklariše kao udružena borbena delatnost za "opstanak srbskog naroda i obnovu pravoslavne vere kod današnjih Srba".

Kako je istaknuto na portalu ove organizacije "www.srb-akcija.org", slične akcije su izvedene krajem prošle nedelje u Beogradu, Nišu i Sremskoj Mitrovici, a uperene su protiv vlade "koja u cilju dodvoravanja Briselu i Vašingtonu prisiljava na tolerisanje javne promocije protivprirodnog bluda".

  • sale novosadjanin

    02.10.2011 19:11
    @semtex
    i ja bih voleo ali,za razliku od tebe i mene,ona bulumenta u bgd,ne zna sta je demokratija.
    dali bi ga oni odmah kada bi znali da ce njihove bgd,mne i bih stranke,njihova mafija i ovdasnji poltroni pobediti.
    ali cinjenice su drugacije.
    dobre za nas-lose za njih !
    sada im je bitno da posvadjaju tebe i mene,kako bi lakse upravljali nama !!
  • Bata

    02.10.2011 09:52
    Vatikan i SPC
    Pa nisu se gejevi izvinjavali za seksualno zlostavljanje dece, vec Vatikan! Da li SPC za ima petlju za tako nesto? Sumnjam. Mozda stvarno misle da se ispod crne mantije nalazi tajna Radosnog detinjstva?
    Homoseksualce mrze najvise oni koji strepe od svog vlastitog latentnog homoseksualizma i u strahu da ih bozja ruka ne povede u pogresnom smeru. Onaj ko je siguran u svoju seksualnost, nema cega da se plasi. Oni sto se plase 'djavoljeg' iskusenja su najglasniji.
    A sta je sa tradicionalnim vrednostima? Sta je sa 'ljubavnim' zivotom u zaostalim, seoskim, patrijarhalnim zajednicama? Odgovor cete dobiti ako proverite na sta su se cesto zalile organizacije za zastitu zivotinja i sve ce vam biti jasno. Nismo li o tome citali u novinama? Gomila je naucnih istrazivanja objavljeno na tu temu. Ko je pazljivo gledao filmove Kusturice, Felinija ili Vudija Alena znace o cemu pricam!
    Znate onaj vic kada je koza progovorila?
  • Bata

    02.10.2011 07:06
    Glupost
    Fasisti su se oduvek mogli prepoznati po neverovatnoj kolicini neoriginalnosti i gluposti. Ovaj plakat je pravi primer za to. Medjutim, nisu zbog toga manje opasni. Ako ovo nije govor mrznje, onda ja nista nisam shvatio kako treba. Sta rade organi? Jedu semenke?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti