Defile konjanika i fijakera

Svečanim defileom konjanika i fijakera danas će u Novom Sadu biti otvoren 2. međunarodni sajam konjarstva "Horsvil", uz učešće oko 100 izlagača sa 180 konja.

Svečanim defileom konjanika i fijakera danas će u Novom Sadu biti otvoren 2. međunarodni sajam konjarstva "Horsvil", uz učešće oko 100 izlagača sa 180 konja.

Učesnici defilea će u 16 sati krenuti sa Novosadskog sajma ka centru grada i to Ulicom Branka Bajića, Bulevarom Evrope, Hadži Ruvimovom, Bulevarom kralja Petra Prvog, Jevrejskom ulicom, Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Modene do Trga slobode. Tu će se, u 17 časova, održati ceremonija otvaranja.

Posle svečanog otvaranja učesnici defilea će se, gotovo istom trasom, vratiti na Novosadski sajam, gde će narednih dana, sve do 2. oktobra, biti održana takmičenja u preponskom jahanju, u vožnji zaprega i dresuri konja, uz niz propratnih manifestacija.

  • 30.09.2011 06:36
    eto posla za komunalce
    da li je neko nosio lopatu za njima?

    eto posla za komunalce
  • sdragan

    29.09.2011 20:36
    bns @
    Naopako da su izasli sa svim konjima i fijakerima u centar grada...i ovo malo konja je naporavilo pravi fijasko u saobracaju :-))
    Ko hoce da vidi sve sadrzaje molim lepo da dodje na Sajam..jel?
  • bns

    29.09.2011 19:31
    Kakvih 180 konja?! Na trgu je danas jedva bilo 35 konja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti