U nedelju 19. Novosadski maraton

U nedelju se održava 19. Novosadski maraton.
U nedelju se održava 19. Novosadski maraton.

Predsednik Izvršnog odbora Novosadskog maratona Milan Dolga kaže da je praksa maratona da svake godine imaju neke novine, a za ovu najavljuje čipove kojim će biti praćen trag svakog takmičara. - Novosadski maraton uvodi čipove koji služe za praćenje regularnosti odvijanja maratonske trke. Kada se trka završi, svaki takmičar će biti registrovan a po prolasku kroz cilj, u svakoj sekundi ćemo imati plasmane svih takmičara, rekao je Dolga.

U sklopu ove sportske manifestacije održaće se prvenstvo Srbije, štafetni maraton za srednjoškolce, "Frtalj maraton" od 10,5 kilometara, kao i trka "Trči i uživaj" namenjena  rekreativcima. Svi oni koji žele da učestvuju, startne brojeve mogu da podignu u subotu između 17 i 20 časova ili na dan održavanja trke do 9.30h u hotelu Vojvodina.

Start maratona je sa Trga slobode u nedelju u 10h.

  • Uncut

    05.10.2011 16:39
    Yeesss dolazimo svi...:)
  • Jazz

    05.10.2011 07:12
    Šteta što će biti hladno i gadno vreme....
  • Plavić

    04.10.2011 11:07
    Servisno pitanje
    A kada ćemo saznati koje ulice i koliko dugo će biti zatvorene za saobraćaj? U subotu uveče? Ili na blokadama od policajaca u nedelju? Ili ... Dokle tako - naopako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti