Kanal 9 ponovo u kablu SBB-a

Kompanija SBB obavestila je novosadsku TV Kanal 9 da je postupila po privremenoj meri Privrednog suda u Novom Sadu i ponovo počela da emituje njihov program.

Kompanija SBB obavestila je novosadsku TV Kanal 9 da je postupila po privremenoj meri Privrednog suda u Novom Sadu i ponovo počela da emituje njihov program.

U toj televiziji kažu da se njihov program ponovo distribuira u kablovskom sistemu SBB u Novom Sadu na kanalu S1, odnosno na oko 105MHz VHF. Direktorka televizije Maja Pavlović zamolila je korisnike ovog kablovskog operatera da im se, ukoliko ne mogu da pronađu njihov program ili ukoliko imaju smetnje ili loš prijem programa, jave na broj telefona 021/522-733.

Kablovski operator SBB isključio je TV Kanal 9 iz svoje ponude 5. jula. Privredni sud u Novom Sadu doneo je 26. septembra privremenu meru po kojoj je SBB dužan da nastavi sa emitovanjem programa ove televizije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti