Sajam turizma posetilo 45.000 ljudi

Tokom pet dana oko 45.000 građana posetilo je međunarodne sajmove posvećene turizmu, lovu i ribolovu i konjarstvu, koji su održani na Novosadskom sajmu, rekli su u nedelju organizatori.
Tokom pet dana oko 45.000 građana posetilo je međunarodne sajmove posvećene turizmu, lovu i ribolovu i konjarstvu, koji su održani na Novosadskom sajmu, rekli su u nedelju organizatori.

Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta LORIST, Međunarodni sajam turizma i Međunarodni sajam konjarstva "Horsvil" se završavaju u nedelju.

Direktorka sajmova LORIST i turizam Imelda Monarov Čuljak rekla je na konferenciji za novinare da će se poslovni rezultati videti tek nakon zatvaranja sajmova, ali da se već sada može reći da je održan veliki broj poslovnih susreta i naučno-stručnih skupova.

Pomoćnik direktora za korišćenje šuma u javnom preduzeću Vojvodinašume Milenko Ilić ocenio je da je poseban segment ovogodišnjeg LORIST-a, prvi Sajam šumarstva, ispunio njihova očekivanje i da su štandovi tog javnog preduzeća bili izuzetno posećeni.

Generalni sekretar konjičkog kluba "Dona" u Makedoniji Kiro Stojanovski rekao je da je izuteno važno što je i ove godine organizovan Međunarodni sajam konjarstva, jer je to prilika da izlagači iz celog regiona sakupe na jednom mestu, predstave svoja grla i vide sve novine u oblasti veterinarstva.

Naredna sajamska priredba na Novosadskom sajmu je Međunarodni sajam automobila "Auto šou", koji će biti održan od 12. do 16. oktobra.
  • TT

    03.10.2011 07:26
    cena karte
    od 300din je realno previsoka za ovdašnje prilike.
    a sajam nije bio ništa specijalno.
    ima premalo sadržaja za posetioce, treba tu da bude više nego puki štandovi. I da ona hrana ne bude onoliko bezobrazno skupa i da se čovek na sajmu ne oseća kao opljačkan.
    sve se naplaćuje, samo trpaju ruke u vaš džep. i izlagačima naplaćuju štandove ko da je franfurtski sajam automobila.
  • puf1

    02.10.2011 18:52
    laz
    Ne verujem da se toliko ljudi prevarilo da odu na sajam.
    Sajam je bio ocajan i najgori do sada i sramota je da se zove "Lorist" posto on to nije.Sam dokaz da im ne ide su i cene karata koje su svake godine bile sve nize kako bi pokusali da kompenzuju tuznu ponudu.
    Kada i ako nesto promene u dogledno vreme mozda i odem,ovako nikad vise !
  • vegan

    02.10.2011 17:48
    Zabraniti
    Ovaj Lorist treba za sva vremena zabraniti, to je vredjanje ljudskog dostojanstva, dostojanstva zivotinja i ljudskog saosecanja prema zivotinjama. Da li je neko zainteresovan za inicijativu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti