Borovica i "Put" grade Bulevar Evrope

Radovi na produžetku Bulevara Evrope počeće u oktobru, a najveći deo posla dobila je firma "Borovica transport".

Radovi na produžetku Bulevara Evrope počeće u oktobru, a najveći deo posla dobila je firma "Borovica transport".

JKP "Put" gradiće prvu deonicu puta od Rumenačkog puta prema kanalu Dunav-Tisa-Dunav dugu 832 metra, čija je procenjena vrednost nešto manje od milijardu dinara.

Preostale dve deonice, kojima bi Bulevar Evrope trebalo da se spoji sa putem Beograd-Subotica, radiće preduzeće "Borovica transport" i taj posao iznosiće 1,4 milijarde dinara. Za početak radova potrebno je samo izdavanje građevinske dozvole i pribavljanje bankarske garancije za izabrane izvođače, piše Blic.

Celokupna investicija vredna je 25 miliona evra, a pored izgradnje 3.100 metara kolovoza obuhvata i gradnju mosta preko kanala Dunav-Tisa-Dunav, kao i nadvožnjaka preko međunarodne pruge.

  • mali mahac

    08.03.2012 14:06
    kad ce plata
  • Ja

    06.10.2011 06:28
    12.000 e
    Procitao sam komentar 12 000 po metru da li duznom ili kvadratnom nije bitno. treba videti imovinsku kartu direktora puta prvo pa onda ovih ostalih posle izgradnje bulevara. Ali sve je to vec skockano .Zna se sta ide nadzoru sta investitoru itd.Mozda je vec to sve uzeto a sad se samo ravnaju potrazivanja. Kvadratni metar asvalta za trece lice 0-11 5 cm debljine je oko 1500 din . grad placa oko 600 din na bulevaru ce asvalt biti max 30 cm u slojevima a to je jedna od naj skupljih stavki
  • sinan pasa

    05.10.2011 18:24
    @anonimus
    Zaboravio sam koje je spic name za Boru .
    Bora ..., a Borovicino spicname ist Dzano.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti