Oboren i sajt predsednika Skupštine Vojvodine

Albanski hakeri oborili su jutros sajt predsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija.

Albanski hakeri oborili su jutros sajt predsednika Skupštine Vojvodine Šandora Egerešija.

Na web adresi www.predsednikskupstine-apv.rs hakeri potpisani kao "Red and Black Hackers" ostavili su svoj grb sa mapom Kosova. Ispod grba ostavljena je poruka: Mislite da kontrolišete ovaj domen, ali ja ne mislim tako.

Podsetimo, ovo je nastavak akcije albanskih hakera koji su u poslednje vreme oborili niz web sajtova iz Srbije.

  • Vaskez NS

    04.10.2011 07:16
    Neverovatni ste - da je informacija da "su srpski hakeri oborili" šiptarski sajt o'ma bi bilo drvlje i kamenje, a u svim drugim slučajevima, čak kada šiptari udaraju po vojvođanskim sajtovima je "ma niiije, nemoguće, pa ne bi šiptarska deca to..dobra su ona"

    Alo, osvestite se, shvatite ko je ko i šta je šta i ne mrzite Srbiju !
  • Slo21

    03.10.2011 18:54
    Zaista ne znam šta je po sredi, ali iz iskustva znam da su albanski hakeri uspešno hakovali neke, u političkom smislu, potpuno nevažne i bezopasne sajtove i forume. Obično su menjali samo osnovnu stranu sajta ili foruma, dok je ostatak ostajao netaknut. Zato ne treba tražiti neku posebnu vezu u ovom događaju. Ne treba praviti veći problem od onog što su sami hakeri želeli da naprave.
  • statističar

    03.10.2011 12:43
    Kolika je poseta tom sajtu dobro da je neko i primetio da je oboren sem ako nisu dojavili da su ga oborili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti