FOTO: Stari Partizanovac oslikao kuću Vošinim muralom

Radovanu Tomiću iz Ulice Kraljevića Marka dojadilo je da mu lokalni klinci naružuju kuću navijačkim grafitima, ali je umesto da ih bezuspešno kreči pozvao lokalne navijače Vojvodine da mu fasadu ukrase pravim navijačkim muralom.

Radovanu Tomiću iz Ulice Kraljevića Marka dojadilo je da mu lokalni klinci naružuju kuću navijačkim grafitima, ali je umesto da ih bezuspešno kreči, pozvao lokalne navijače Vojvodine da mu fasadu ukrase pravim navijačkim muralom.

Samo farba za ovaj projekat koštala je oko 150 evra, od čega je deo uložio Tomić, ostatak su sakupili sami navijači, dok je skela pozajmljena od oca jednog od umetnika.

Inače, devedesetogodišnji gazda kuće sa velikim Vošinim muralom uopšte nije navijač novosadskog kluba. Tomić je, naime, vatreni navijač Partizana, dok njegova supruga navija za crveno-bele. Ali beogradske. (M.S.)

  • 021IS

    07.10.2011 13:21
    A taksa?
    A gde su sada komunalni inspektori i ZIG da naplate komunalnu taksu od 15 din po m2 DNEVNO?
    O komisiji koja brine da li je sve u skladu sa estetskim normama ne bih ovom prilikom trosio reci.
    Novi Sad nikada, ali nikada, nije bio veca provincija nego ovih dana.
  • Slaninar

    07.10.2011 10:58
    Voša
    Ja predlažem da JP Informatika kroz naplatu računa, prikupi po 50 din. od svih nas i da polovinu potroši na oslikavanje svih zgrada u N.S. a drugu polovinu za kupovinu novog džipa direktoru.
  • Fikroj

    06.10.2011 13:33
    ja sam nekad mislio da je ovo normalna sredina
    ocito sam jako gresio

    ,,predpostavka je da se ovaj gospodin
    jos odavno procuo u palanci kao vatreni navijac
    beogradskog tima,etiketa koja ga noze pratiti samo u ovako primitivnoj sredini.. pa da bi predupredio napade
    i pretnje odlucio se na ovakav cin.

    kao da je '41 a ne 2011, iako mi se ovo sad cini jos rdjavijim jer znaci da se istorijske lekcije nisu naucile, da zlo poprima jos rdjaviji oblik i to u strogo kontrolisanoj sredini gde bi se sve ovakve stvaari mogle relativno lako iskoreniti samo da se hoce (a ne samo da se nece vec se i potencira..)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti