Izgradnja bulevara muti vodu

Skoro 200.000 Novosađana narednih mesec i po dana imaće problema s vodosnabdevanjem zbog radova na gradnji Bulevara Evrope.
Skoro 200.000 Novosađana narednih mesec i po dana imaće problema s vodosnabdevanjem zbog radova na gradnji Bulevara Evrope.

U Vodovodu kažu da će povremeno dolaziti do zamućenja vode u slavinama na Novom naselju, Satelitu, Detelinari, Avijatičarskom naselju, Banatiću i Rotkvariji. U okviru radova na izgradnji Bulevara Evrope i novog kružnog toka, na ukrštanju ove saobraćajnice i Somborskog bulevara, u narednih mesec i po dana biće izmešten magistralni prsten vodosnabdevanja Novog Sada, u delu Bulevara Evrope od Dalmatinske ulice do Ulice cara Dušana, navode u Vodovodu.

U ovom gradskom preduzeću ne mogu da preciziraju da li će zamućenje vode biti svakodnevno i višesatno, a u slučajevima kada se to desi vodu treba pustiti da teče iz slavine, dok se ne razbistri.

  • Branka

    08.10.2011 17:53
    katastrofa!!!!
    DOKLE VIŠE?!!!!!!!!
    U vodovodu rekose desetak dana, a ovde vidim pise mesec ipo?!!! Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Šetajuće zaraze!
    Svi divni, "čisti" i mirišljavi!!!
    Neko sistematsko zagadjivanje?
    Kod mene taj savet "..pustiš da iscuri..." ne radi!!!, jer je stalno mutna, samo su u pitanju nijanse...braon!
    A gde su neke cisternice? za nas 20000? ili bar ispred vrtića? škole?
    Kolektivno prljavo, a?
    Tako bih opsovala, ali... sam lepo vaspitana....a i radim u vrtiću...pa nije baš u redu, ali ću zato da budem prljava...samo jedno narednih mesec ipo!
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • PANTELIJA

    06.10.2011 06:14
    NE ŽELIM DA PLAĆAM!
    NE ŽELIM DA PLAĆAM MUTNU VODU. SEM WC-a, ZAŠTA DA JE KORISTIMO? NEKA JE ISPUŠTA VOVOVOD U SVOJIM BAZENIMA, A NE DA JE MI PLĆAMO. POZVATI GRADONAČELNIKA DA REAGUJE ILI U SUPROTNO NEKA DA OSTAVKU POŠTO PO KO ZNA PUT DOKAZUJE DA NIJE DOSTOJAN FUNKCIJE I POSLA KOJE OBAVLJA.
  • Trajalović

    05.10.2011 20:37
    Evo prilike za Grofa, dajte mu šanjsu će da izbistri mutljag.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti