Policija traži vandale koji su oštetili česmu u Dunavskom parku

U Gradskom zelenilu su za 021.rs saopštili da je policija obaveštena o vandalskom činu kojim je oštećena nova česma u Dunavskom parku, te da je istraga u toku.
Policija traži vandale koji su oštetili česmu u Dunavskom parku
Foto: 021.rs
Iz ovog javnog preduzeća najavljuju i da će u narednim danima slavine biti instalirane i spremne za korišćenje, tako da oštećenja neće uticati na početak rada.

U Zelenilu nisu odgovorili na pitanje 021.rs o novčanoj šteti.

Podsetimo da su građani javili 021.rs da je tokom proteklog vikenda oštećena česma koja je pre nekoliko dana postavljena u Dunavskom parku.
 
Kako smo se uverili na licu mesta, nepoznati počinilac ili više njih su odlomili bar jednu ukrasnu ploču nove česme, kao i bakarne delove. Takođe, središnji deo česme je u međuvremenu napunjem raznim smećem.
 
Ova česma je postavljena na mestu nekadašnje česme koja je tu bila decenijama. Čuli su se i razni komentari na račun izgleda česme, od toga da je lepa, pa do toga da je potpuni kič.
  • otseljenik

    16.08.2023 15:31
    franju su skinuli
    ali lopove nije poveo
  • Vlada

    11.11.2022 19:10
    Seljana
    Dokle god Baja svirao na Spensu dotle će i česma biti puna smeća. Ili / ili ….
  • Stohadin

    02.11.2022 11:08
    Park
    Uskoro poslovno stambeni kompleks sa 4 podzemna nivoa za garaže i dva na krovu (31 i 32 sprat).
    Ime će mu bude Dunav-Park Hill.
    Uplate od 5000 € kreću uskoro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".