Na Sajmu automobila 27 premijera

Premijere novih modela, popusti pri kupovini, atraktivan prateći program i akcije posvećene bezbednosti u saobraćaju obeležiće i ovogodišnji Sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", koji će u sredu, 12. oktobra, biti otvoren na Novosadskom sajmu.
Premijere novih modela, popusti pri kupovini, atraktivan prateći program i akcije posvećene bezbednosti u saobraćaju obeležiće i ovogodišnji Sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", koji će u sredu, 12. oktobra, biti otvoren na Novosadskom sajmu.

Prema rečima portparola Sajma Borisa Nadlukača, izlagači su prijavili 27 automobila koji će prvi put biti predstavljeni na domaćem i tržištu jugoistočne Evrope. Tako će na štandovima učesnika, između ostalih, biti izložene nove verzije Tojotinog "jarisa", Mercedesovog "ML", Sitroenovog modela "DS4", Folksvagenovog "tiguana", Nisanove "mikre" i Opelove "astre".

"Uvoznici i distributeri vozila najavljuju i značajne popuste, tako da će pojedini modeli biti jeftiniji i do 3.500 evra, a veliku podršku prodaji četvorotočkaša daće lizing kuće, banke i osiguravajuća društva", kaže Nadlukač za Radio 021.

U ponudi Sajma automobila, kao i ranijih godina, naći će se rezervni delovi, auto-kozmetika, pneumatici, ulja, maziva i dodatna oprema.

Sajam automobila trajaće do nedelje, 16. oktobra, a kapije za posetioce tokom pet sajamskih dana biće otvorene od 10 do 19 sati. (D.B)

  • JA

    09.10.2011 15:08
    SAJAM PREZIVLJAVANJA
    Ok sajam nisam protiv i ja volim lep autic ali nema se i sta se tu moze.
    Ali u zemlji srbiji treba organizovati sajam prezivljavanja ili obuku za tako nesto. Prosecan licni dohodak je oko 300 e ako je i toliki a minimalan licni dohodak 17000 din. Potrosacka korpa za troclanu porodicu oko 54000 din. E sad treba spojiti sabrati i oduzeti sve to pa sta se dobije.
  • Andrla

    07.10.2011 14:12
    @Ns
    3500 popusta ti je za modele koji koštaju 100000, a ne za Jarisa ;)
  • sale novosadjanin

    07.10.2011 12:45
    ovo je
    mamac za budale !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti