Viking izazov u Novom Sadu: Trka na Iriškom vencu za vredne nagrade, prijave u toku

Strasni trkači na kraće i duže staze imaju neverovatnu priliku da učestvuju u uzbudljivom takmičenju "Viking Challenge 2022", steknu nezaboravna iskustva i osvoje vredne nagrade.
"Viking Challenge 2022" okupiće na stotine učesnika trail trke u subotu, 3. decembra na trim stazi na Iriškom vencu.

Glavna trka obuhvata 11 kilometara, kraća 5,5 kilometara, a ukupan nagradni fond je milion dinara.

Izazov organizuje prestižan norveški brend kvalitetne obuće "Viking", s tradicijom dugom više od 100 godina. Brend se bazira na izradi izdržive obuće za svaku vremensku (ne)priliku, sportske aktivnosti na suvom i mokrom, na svim temperaturama i u svim uslovima u kojima se profesionalni sportisti, rekreativci, ali i svi drugi nađu.
 
Učesnici trke takmiče se za neku od ukupno pet vrednih nagrada: glavnu nagradu odneće najbrži učesnik i učesnica glavne trke od 11 kilometara, kao i jedan učesnik koji će biti izvučen iz nagradnog bubnja na dan trke. 
 
U pitanju je odlazak na "Polar Night" polumaraton 7. januara 2023. godine u Tromsou, Norveška, sa svim plaćenim troškovima. Na ovoj trci će se novi članovi "Viking Running tima" oprobati u izazovnoj polumaratonskoj trci po ledu i snegu, na najsevernijoj maratonskoj lokaciji na svetu.
 
Druga vredna nagrada je "Expedition Åfjord Pro" norveški kajak najkvalitetnije izrade, koji će pripasti srećnom učesniku glavne trke koji će biti izvučen iz nagradnog bubnja.
 
Ljubiteljima putovanja dopašće se vikend za dvoje u Oslu, što je treća nagrada i pripašće srećnom učesniku kraće trke od 5,5 kilometara, izvučenom iz nagradnog bubnja. Dobitnicima su plaćeni kompletni putni troškovi, a putovanje može da se realizuje od marta do juna naredne godine.
 
Ukupno 10 pari "Anaconda Light Orange" hiking patika dobiće srećni dobitnici četvrte nagrade, a u igri su učesnici glavne trke od 11 kilometara, dok će 10 paketa omega-3 proizvoda za zdravlje i jak imunitet dobiti učesnici kraće trke, izvučeni iz nagradnog bubnja.
 
Svi učesnici obe trke dobiće poklon vaučer uz kupljenu startninu sa čak 20 odsto popusta na bilo koji model prestižne Viking obuće, vaučer od 20 odsto popusta na bilo koji omega-3 proizvod iz "Norway Shopa", ali i vaučer sa 20 odsto popusta na norveške kajake.
 
 
Požurite, prijavite se i pokažite Viking energiju vrednu nagrađivanja. Sve informacije nalaze se OVDE.
 
Događaj su podržali Ambasada Kraljevine Norveške u Srbiji i Nacionalni park "Fruška gora".

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".