Direktor Pozorišta mladih odlazi na Akademiju

Direktor Pozorišta mladih Zoran Đerić mogao bi da napusti tu funkciju, jer je dobio mesto stalnog profesora na Akademiji umetnosti u Banjaluci.

Direktor Pozorišta mladih Zoran Đerić mogao bi da napusti tu funkciju, jer je dobio mesto stalnog profesora na Akademiji umetnosti u Banjaluci.

Rektor Univerziteta u Banjaluci Stanko Stanić tvrdi za "Glas srpske" da je dobio uverenje od Đerića da će dosadašnji direktor Pozorišta mladih prekinuti svaki radni angažman u Novom Sadu i posvetiti se profesorskom poslu na Katedri za dramske umetnosti, gde kao gostujući profesor predaje od 1. marta. Stanić je rekao da je profesor Đerić obmanuo Univerzitet i njega kao rektora, jer je prećutao da je stalno zaposlen u Novom Sadu, a prema pravilniku Univerziteta, sankcije za ovaj prekršaj bi mogle da uključe i prekid radnog odnosa. Ipak, verovatnije je da će Đerićeva plata u prvih nekoliko meseci biti umanjena zbog obmane.

Komentar od direktora Pozorišta mladih nismo uspeli da dobijemo, jer se trenutno nalazi u Banjaluci i nije u prilici da daje izjave. (M.S.)

  • Teodor

    11.10.2011 09:16
    Neka im ga. U Pozoristu mladih se nije bas pokazao.
  • 11.10.2011 08:48
    A šta je sa Tomom Kneževićem? Jel vuče bukagije na robiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti