Novosadski restoran otvoren u Beogradu

Posle šest godina uspešnog rada u Novom Sadu, restoran kineske hrane "Dva štapića" otvoren je nedavno i u Beogradu, u šoping centru "Ušće".
Posle šest godina uspešnog rada u Novom Sadu, restoran kineske hrane "Dva štapića" otvoren je nedavno i u Beogradu, u šoping centru "Ušće".

Na meniju su piletina, svinjetina, teletina, riba i sve to u raznim kombinacijama sa kikirikijem, bambusom, kineskim pečurkama, u sosu od ostriga, ljutom sečuan sosu i mnogim drugim. Služe se i plodovi mora, salate, supe, rolnice. U "Dva štapića" možete naći sve od tradicionalnih jela, vegetarijanskih specijaliteta, do ribe i morskih plodova. Ne smemo zaboraviti sjajne kineske deserte kao što su pohovane banane, ananas, kao i jabuke sa čokoladom ili medom.

Kinesku kuhinju karakteriše kombinacija aroma, boja i ukusa, kao i način pripreme. Namirnice se pažljivo odabiraju, seckaju na veličinu zalogaja, a zatim brzo termički obrađuju na visokoj temperaturi i tako zadržavaju većinu hranjivih sastojaka. Kineska kuhinja je jedna od najpoznatijih svetskih kuhinja. Jela pripremljena na kineski način pronaći ćete na svim kontinentima, od brze hrane na ulicama svetskih metropola, do skupih restorana u ekskluzivnim četvrtima, ili popularnim turističkim destinacijama. Naravno, ne priprema se svuda isto, pa tako samo u  u Kini postoji osam osnovnih stilova.

"Dva štapića" smeštena su na drugom spratu "Ušća", a rade od 10 do 23 sata. Posetioci mogu da očekuju odličnu uslugu i najbolji odnos cene i kvaliteta, hranu mogu da ponesu, a za naredne mesece razrađuje se sistem kućne dostave.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti