Za novi sajt grada ni dinar iz budžeta

Za novi sajt grada nije potrošen ni dinar budžetskog novca.
Za novi sajt grada nije potrošen ni dinar budžetskog novca.

U kabinetu gradonačelnika, Igora Pavličića, za Radio 021 kažu da zapravo nije reč o novom sajtu, već o redizajniranoj verziji zvanične internet prezentacije grada. Do promena je došlo kako bi se poboljšala funkcionalnost, a to je urađeno na osnovu sugestija građana.

Programerski deo uradila je "Informatika", koje je gradsko preduzeće, a dizajn je kao poklon uradila kompanija "Eton digita" DOO, kažu u Gradskoj kući. Osim kancelarije u Engleskoj, "Eton digital" ima dve kancelarije u Srbiji, odnosno u Novom Sadu i Nišu.

Da su se gradske vlasti odlučile da posao uradi neko drugi, za to bi morale da izdvoje nekoliko hiljada evra, koliko se procenjuje da bi realno bilo potrebno za novu internet prezentaciju. Podsetimo da su aktuelne gradske vlasti internet prezentaciju grada već menjale na početku svog mandata. (D.S.)

  • razum

    20.10.2011 07:00
    site je poklon gradu
    - site je poklon gradu, nije poklon njemu.
    - site je lep, moderan, funkcionalan i moze da reprezentuje nash grad u najboljem svetlu.
    - ako budu pametni, i sledeca vlast moze da ga koristi.
    - kad sjase Kurta, njegove slike, itd, idu u arhive da obeleze ovaj post-chaushesku period.
    - Murta mozda odluci da postavi slike koje imaju smisla ali to je malo verovatno.
  • Marija opet

    19.10.2011 08:04
    ispravka
    Ju, pardon ima 12 stranica sa po 5 videa, znaci ukupno 60 videa i na svima je ON!!!!Bolesno i skandalozno,u stilu Luja XIV!
  • Marija

    19.10.2011 07:59
    video
    A na video kategoriji na sajtu nalaze se 5 videa, na svima je gradonacelnik. Ne govori li nam to dovoljno o njegovom odnosu prema funkciji koju obavlja? "Novi sad- to sam ja!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti