Grad i "Stan" zajedno grade 11 stanova

Javno komunalno preduzeće "Stan" namerava da za nekoliko dana počne izgradnju 11 stanova u Ulici Berislava Berića, u sklopu projekta sanacije ravnih krovova, a u saradnji sa Gradskom stambenom agencijom.
Javno komunalno preduzeće "Stan" namerava da za nekoliko dana počne izgradnju 11 stanova u Ulici Berislava Berića, u sklopu projekta sanacije ravnih krovova, a taj posao biće realizovan u saradnji sa Gradskom stambenom agencijom.

Direktor "Stana" Rajko Bojčić navodi za Radio 021 da bi najkasnije do kraja nedelje trebalo da se reguliše neophodna dokumentacija za dobijanje građevinske dozvole, posle čega će krenuti radovi. Bojčić je precizirao da će tih 11 stanova biti nadograđeno na postojeći objekat i u planu je da njihova površina bude oko 50 kvadrata.

Kako saznajemo, Grad će obezbediti sredstva za otkup šest stanova, a u Gradskoj stambenoj agenciji navode da se razmatra mogućnost da oni budu iskorišćeni za rešavanje stambenog pitanja porodica sa troje i više dece.

U gradu trenutno ima 3.500 ovakvih porodica, koje nemaju rešeno stambeno pitanje. (D.B)

  • MIROSLAV

    19.10.2011 21:40
    MOŽDA STAN NEŠTO I NAPRAVI AL MALO SUTRA.AKO I DOĐU NA GRADILIŠTE,SAMO ĆE KAFANE OKOLNE IMATI MALO MESTA.ŠTA JE BOJČIĆ NAPRAVIO.NEK KAŽE KAKO JE PREVARIO RADNIKE JUGOALATA.GDE SE ON ZALETEO,POLETEO.NEK PRVO IZVUČE FIRMU IZ BLOKADE I SPUSTI SE MALO NA ZEMLJU
  • Сербона

    13.10.2011 11:27
    Ово сад већ постаје лајт мотив : а шта сте чекали протекле 3 године ?
    Толико породица са 3. и више деце , а ништа се није радило , али нека бар сада у предизборном разметању нешто буде урађено , па макар и са 50 квадрата за најмање петочлану породицу .
  • 13.10.2011 11:14
    Šta će stan da gradi, kad nemaju ni alat kad dođu na hitnu intervenciju, već ja treba da im dajem moj?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti