Đerić ostaje direktor Pozorišta mladih?

Iako je prihvatio mesto stalnog profesora na Katedri za dramske umetnosti u Banjaluci, Zoran Đerić bi mogao uporedo da ostane direktor Pozorišta mladih ukoliko se tako dogovori sa gradskim sekretarom za kulturu Andrejem Bursaćem.

Iako je prihvatio mesto stalnog profesora na Katedri za dramske umetnosti u Banjaluci, Zoran Đerić bi mogao uporedo da ostane direktor Pozorišta mladih ukoliko se tako dogovori sa gradskim sekretarom za kulturu Andrejem Bursaćem.

Đerić je svoju odluku o ostavci već saopštio Upravnom odboru i gradskom Sekretarijatu za kulturu, ali se nada kompromisu koji bi mu omogućio da zadrži obe funkcije, pišu Novosti. On kaže da bi voleo da ostane na čelu ovog teatra kako bi završio sve poslove koje je kao direktor započeo.

Đerić je prihvatio mesto stalnog profesora na Katedri za dramske umetnosti u Banjaluci, a mediji su objavili da mu je rektor tog univerziteta Stanko Stanić postavio ultimatum da se opredeli između dve funkcije.

  • ns

    13.10.2011 16:27
    @Pixi-...50...
    U ovom gradu ima br 5.550 koji bi sa uspehom mogli da odrade posao koji ovaj "strucnjak"
    obavlja u Pozoristu.
    Mora da je "drug clan", pa to ti je.
  • pixy

    13.10.2011 12:11
    e sad je dosta!
    kako ga nije sramota!? u ovom gradu ima bar 50 ljudi koji bi mnogo bolje obavljali duznost direktora pozorista mladih.kako uopste da je radi dobro kad visi u banja luci, mozda ni tamo ne visi????
  • www

    13.10.2011 10:29
    Da završi što je započeo? Uh, uh, uh, šta li je to? Aaaaaaaa! Setih se! REKONSTRUKCIJA POZORIŠTA! Ajd u istraživačko novinarstvo, novinari, da saznate koliko je novaca tu u igri! Jasno da će da završi, ko bi i prihvatio da posle njega završava poslove vredne milione, ko zna šta je tu već "smućkano".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti