Akcija za pomoć planinarskom domu na Stražilovu

Ljubitelji nedavno izgorelog planinarskog doma na Stražilovu u subotu i nedelju organizuju humanitarnu akciju koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obnovu tog objekta.

Ljubitelji nedavno izgorelog planinarskog doma na Stražilovu u subotu i nedelju organizuju humanitarnu akciju koja za cilj ima prikupljanje sredstava za obnovu objekta.

Ispred doma će spavati u šatorima, a svako bi sa sobom, pored kamp opreme, trebalo da ponese po 500 dinara, koliko je koštalo prenoćište u jednoj od omiljenih planinarskih oaza u blizini Novog Sada. Organizatori najavljuju dobar provod uz muzički program, viteške igre, sportske aktivnosti i izložbu fotografija.

Kako najavljuju, u slučaju izrazito lošeg vremena, akcija prikupljanja sredstava za ovaj planinarski dom će biti odložena za naredni vikend.

  • BukvaLista

    13.10.2011 14:08
    Satnicu i više informacija možete pronaći na http://www.facebook.com/BukvaList
  • Jazz

    12.10.2011 17:11
    Nadam se da vreme neće sve pokvariti... i da bude pravi odziv ljubitelja prirode...
  • 12.10.2011 14:50
    Bozanstveno !
    Jaooojjj Hvala ti Boze dragi , hvala dobri ljudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti