Uskoro šalteri za dokumenta na Novom naselju

Kako je najavljeno, novosadska policija bi trebalo da dobije još deset zaposlenih, što će olakšati vađenje ličnih dokumenata, a u narednom periodu otvoriće se još dva šaltera na Novom naselju kod Satelitske pijace.

Kako je najavljeno, novosadska policija bi trebalo da dobije još deset zaposlenih, što će olakšati vađenje ličnih dokumenata, a u narednom periodu otvoriće se još dva šaltera na Novom naselju kod Satelitske pijace.

Skupština grada Novog Sada poklonila je novosadskoj policiji pet klima uređaja, namenjenih zgradi uprave i šalter sali za izdavanje dokumenata. Predsednik gradske skupštine Aleksandar Jovanović rekao je da je Grad u protekle tri godine pomogao rad policije sa oko 45 miliona dinara. Od tog novca, podsetio je on, kupljena je nova oprema, nabavljena su vozila i motori, a uređena je i šalter sala na Bulevaru oslobođenja.

Jovanović je pozdravio odluku Policijske uprave da zaposli 10 novih ljudi, jer će to poboljšati uslove prilikom predaje zahteva za izdavanje ličnih dokumenata. "Cilj donacije je da poboljša rad policije, odnosno da podigne nivo bezbednosti. U Kaću je nedavno otvoren foto-boks gde se mogu vaditi lična dokumenta i sa novih deset zaposlenih gužve ispred šalter sala trebalo bi da budu daleko manje", kazao je Jovanović.

  • Anonimna

    16.10.2011 14:55
    Satelit
    Prvo i osnovno policijska stanica nije na Novom Naselju,nego na Satelitu.
  • 14.10.2011 16:41
    Bravo! Prosla cela zima, celo leto, ljudi cekali u redovima celu noc. Treba mozda vas pohvalimo sto se setili konacno?
  • Lala_Neznanov

    14.10.2011 11:00
    Vađenje pasoša i LK
    Ustao sam u 06:30. Bio sam sesti po redu. Neki čiča je napravio spisak. Vratio se u 08:00. U 08:07 su mi rekli da dođem u 09:30. Fotkanje i ostalo je trajalo manje od 15 min.

    Čekanje u redu na izdavanje "kod mosta" trajalo je 45min.

    Gde sam se fotkao!? U ulici Kolo srpskih sestara.
    Doduše, bilo je to prošle godine u aprilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti