Postanite volonteri Radne sobe

Resursni centar za osobe sa invaliditetom (RCOSI), Ekumenske humanitarne organizacije, poziva sve zainteresovane da postanu volonteri "Radne sobe", dnevnog centra za osobe sa invaliditetom.

Resursni centar za osobe sa invaliditetom (RCOSI), Ekumenske humanitarne organizacije, poziva sve zainteresovane da postanu volonteri "Radne sobe", dnevnog centra za osobe sa invaliditetom.

Korisnici "Radne sobe" su osobe sa invaliditetom i/ili smetnjama u razvoju s područja Novog Sada, uzrasta preko 18 godina. Aktivnosti podrazumevaju različite kurseve, radionice, rekreativne aktivnosti, organizovanje izleta i poseta institucijama kulture i prevoz specijalnim vozilom. Pored ovih aktivnosti, "Radna soba" pruža mogućnost druženja i razmene informacija.

Budući volotneri treba da imaju dovoljno slobodnog vremena, da su senzibilisani i da nemaju predrasuda prema osobama s invaliditetom ili drugim ranjivim grupama, da su komunikativni, spremni za rad u timu, da aktivno koriste računar, a poželjno je i znanje stranih jezika.

Zainteresovani mogu da se prijave do 24.oktobra putem telefona na broj: 466-588, od osam do 15h, ili putem e-pošte na adresu: infores@ehons.org i pošalju svoju biografiju. (D.S.)
  • neotalax

    13.10.2011 07:40
    @ Nezaposlena
    Nastavi da tražiš posao i mani se volontiranja.
    Ni država a ni društvo danas ne cene takvu vrstu angažovanja.Moralne vrednosti su se sunovratile u ambis a humani ljudi velikog srca nisu na ceni. Materijalne vrednosti su postale dominantne a dobar čovek može da bude samo lud - nažalost !

    Imam poprilično iskustvo u tome.
  • Nezaposlena

    12.10.2011 15:41
    Nije dovoljno sto svoje biografija saljem poslodavcima, sada mi i za volonterizam traze istu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti