VIDEO: Pogrešan klip u vestima na RTV

U Dnevniku Radio televizije Vojvodine od utorka potkrala se greška.

U Dnevniku Radio televizije Vojvodine od utorka potkrala se greška. Kada je prezenterka vesti čitala tekst o biografiji koju želi da napiše otac preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, Mič, o svojoj ćerki, u pozadini je išla narodnjačka pesma "Ti propadaš, jer se drogiraš".

RTV je, naime, umesto originalnog klipa sa koncerta Ejmi Vajnhaus, pustila video gde je sa Ejmi pomešana pesma narodnjačke pevačice Minele, sa jasnom aluzijom na korišćenje droge nedavno preminule pevačice.

Podsetimo, polovinom marta nekoliko ljudi je dobilo otkaze, zbog toga što se na titlu u vestima, uz sliku na kojoj se rukuju predsednik Srbije i premijer Rusije pisalo "Potvrda neprijateljstva".

Ti propadaš, jer se drogiraš
  • Gabi

    14.10.2011 07:26
    Sramota
    Ovo nije javni servis Vojvodine!
  • Geysha

    13.10.2011 16:38
    Ovde se uopste ne radi o tome sta je ona ostavila iza sebe, kakve su joj bile pesme i od cega je umrla. Akcenat treba staviti na samu vest i na to kako je objavljena. Ovako nesto ne dolikuje javnom servisu koji treba da izvestava objektivno, a ne da se na bilo koji nacin podsmeva. E sad, ako je do montaze i do onoga ko je video skidao sa you tube-a, onda je taj neko jako zurio. Ako nije ni to u pitanju, onda se ja pitam da li je moguce da je urednica ovog izdanja Dnevnika pustila to tek tako u etar ne pregledavsi sta ce se emitovati ???? Sramota za RTV isto koliko je i za RTS bilo sramotno obljavljivanje lazne vesti o dodeli Nobela !
  • mima

    13.10.2011 14:51
    "ti propadas ti propadas jer se drogiras"....
    da nije smesno bilo bi tuzno :)))))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti