SPANS-u potrebna pomoć: Brinu se o novosadskim životinjama - hrana trostruko skuplja, a dugovi rastu

Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS potrebna je novčana pomoć zbog dugova u kojima se nalaze, a koji se najviše odnose na hranu i posete veterinaru.
Kako navode iz ovog udruženja, dugovi su došli do tačke kada više ne mogu da se zadužuju dok ne otplate stare obaveze. 
"Zima je stigla i trošimo više hrane koja je poskupela trostruko i to nam je trenutno najveća briga. Razumevanje i od strane veterinara i od strane dobavljača hrane postoji, ali ne može ni ono biti beskonačno", navode iz Spans-a.
"Molimo vas da nam pomognete da nastavimo dalje. Našim štićenicima jedino ljubavi ne manjka, sve ostalo moramo da platimo", dodaje se.
 
Oni mole sve koji mogu da doniraju kako bi nastavili sa daljim radom.
 
Udruženju za zaštitu životinja Novi Sad možete pomoći uplatom na žiro račun 325-9500600031492-52 ili preko PayPal računa na uzzns.spans@gmail.com.
 
  • Boki

    27.12.2022 19:44
    Još 1000
    Nadam se da ćemo da uspeti da skupimo dovoljno novca.
  • Millos

    07.12.2022 12:55
    Evo
    Uplata puštena. Pustite ips qr kod za uplatu 1000 dinara.
    U Austriji imaju kutije za donaciju iza kase. I tako u svakoj samposluzi.
  • piskaralo

    07.12.2022 10:27
    stiže i od mene donacija.
    Sugestija: SMS servis da se aktivira jer će tako mnogo više ljudi biti u mogućnosti da budu humani za vas dobročinitelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".