Zaposleni u "Filip Morisu" očistili školsko dvorište

Farbanjem ograde i uređenjem fasade i dvorišta OŠ "Sonja Marinković", danas je počela volonterska akcija zaposlenih kompanije "Filip Moris".

Farbanjem ograde i uređenjem fasade i dvorišta OŠ "Sonja Marinković", danas je počela volonterska akcija zaposlenih kompanije "Filip Moris".

Direktor škole Borislav Jerimić kaže da inicijativa kompanije "Filip Moris" pokazuje da se saradnjom lokalne zajednice, kompanija koje u njima posluju i zaposlenih škole može doprineti stvaranju atmosfere solidarnosti i razumevanja. - Ono što ovu akciju čini značajnom jeste činjenica da osim toga što na vrlo konkretan način pomaže da naš grad bude još lepši, ona širenjem volonterskog duha među kolegama, poslovnim partnerima i sugrađanima doprinosi opštem boljitku društva u kojem živimo - rekla je menadžerka za komunikacije u Filip Morisu Maja Šotra.

Akcija "Volontiram, zato što volim svoj grad" sprovodi se u 15 gradova širom Srbije u kojima kompanija posluje. Zaposleni su pozvali svoje kolege i poslovne partnere da zajedno pomognu da se uredi i ulepša mesto koje smatraju značajnim za grad u kojem žive i rade. Na ovaj način, ličnim primerom pokazuju da uz malo truda, vremena i dobre volje svi zajedno možemo da učinimo Srbiju još boljim mestom za život.

Akcija "Volontiram, zato što volim svoj grad" prvi put je pokrenuta u maju prošle godine kada su se zaposleni organizovali u volonterske grupe, koje su u 14 gradova dobrovoljnim radom uredile neke od važnih prostora u svojim gradovima. Takođe, tokom ovog leta, zaposleni kompanije su prikupili 19.000 knjiga iz svojih privatnih i kompanijske biblioteke i donirali ih bibliotekama i ustanovama za stare u 15 gradova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti