Radovi u Pašićevoj pri kraju

Rekonstrukcija  vodovodne  i  kanalizacione mreže u Pašićevoj ulici privodi  se kraju.

 

Rekonstrukcija  vodovodne  i  kanalizacione mreže u Pašićevoj ulici privodi  se kraju.

Predsednik skupštine grada , Aleksandar Jovanović apeluje na sugrađane da imaju razumevanja zbog otežanog saobraćaja jer se u taj deo grada nije ulagalo dugi niz godina.

U "Vodovodu" očekuju da taj posao bude završen za mesec dana a prema najavama iz tog preduzeća , u naredne dve nedelje trebalo bi da se nastavi sa radovima na  vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Petrovaradinu, zatim u delu Banijske ulice i delu Đurđa Brankovića, kao i u Bogdana Garabantina. Najavljen je i početak rekonstrukcije kanalizacione mreže na Limanu 1.

Ova i ostale investicije "Vodovoda i kanalizacije" u saradnji sa gradom na nivou godine ukupno vrede više od milijarde dinara.

  • Marko

    23.10.2011 06:27
    Djurdja Brankovica
    Da li je moguce da ce da raskopaju moju ulicu, pa ova ulica je trebala da se radi jos pre 5-6 godina, ostale su male kanalizacione cevi a sve zgrade nikle, ali izbori kao i uvek cine svoje, pa tako ce se i radovi sigurno produziti do samih izbora kako bi se videlo da se radi nesto, a mi cemo ljudi sada kada je jesen, kisa i blato da setamo po nasoj ulici dok se gospoda ne usidri opet u neke fotelje pa onda zakopaju ulicu,

    DOLE VLAST!!!
  • mila

    22.10.2011 00:29
    Novi Sad ce konacno malo da se menja nabolje, steta sto je razlog tome cista predizborna kampanja. Poslednjih 4 godine je propadao, a sad bi gospoda da ispade kako fenomenalno napreduje.
  • Zuti lazovi

    20.10.2011 14:11
    Niste se dovoljno pokazali, obecajte nam jos koju kanalizacionu mrezu u prigradskim mestima! Prisustvovala sam jednom prilikom pre par dana na promociji stranke DS, i cuh tamo kako kazu da ce uraditi u 60 prigradskih mesta vodovod i kanalizaciju, ma da li je to moguce narode moj, u to bi samo bolestan um poverovao, svako od nas zna koliko kosta samo kanalizacija, a kamoli sve ostalo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti