FOTO: Sneg napadao u Novom Sadu, pogledajte stanje na ulicama

Sneg koji pada od ranih jutarnjih sati prekrio je Novi Sad.
FOTO: Sneg napadao u Novom Sadu, pogledajte stanje na ulicama
Foto: 021.rs
Ekipa 021.rs je obišla veći deo grada i nije bilo problema u prolasku kroz Novi Sad automobilom. Međutim, primetno je da se pešaci muče zbog mnogo bara i bljuzgavice.

Bilo je i biciklista koji su vozili po vlažnim ulicama dok je vejao sneg, a jedan mladić koristio je električni trotinet.

Na bačkoj strani grada, bulevari i ulice kojima prolaze vozila Gradskog saobraćajnog preduzeća, što je prvi prioritet za čišćenje snega, bile su gotovo bez ikakvih nanosa.
 
 
U ostalim ulicama bilo je snega, ali ne i većih zastoja ili gužvi.
 
 
Više snega ima, naravno, u parkovima, jer radnici zimskih službi rade uglavnom na čišćenju trotoara, staza, parkinga i drugih javnih površina.
 
 
Problema je bilo na sremskoj strani grada i u prigradskim naseljima, pa je tako autobus GSP-a jedno vreme bio zaglavljen u snegu.
 
Zbog snega je obustavljen saobraćaj preko Iriškog venca za teretna vozila.
 

Sneg je pokrio i obalu Dunava, pa su se pod snežnim pokrivačem našli Šodroš, Kamenička ada i Ribarsko ostrvo. 

Teme

sneg
  • Mare

    20.01.2023 17:17
    Uzas u sta se ovaj grad pretvorio.Pozz iz Stochkolma gde kupe lisce i sve ostalo.
  • Лиман

    20.01.2023 16:50
    Слажем се с коментаром да је већи проблем блатњаво лишће које се не скупља и прави свињац од улица и тротоара. Може ли 021 да истражи зашто се одустао од чишћења улица, а посебно скупљаа баштенског отпада? Да чујемо чија је памет довела до тога!
  • Sandra

    20.01.2023 14:50
    Najlepsa mi je ona fotka sa Sodrosa! Kineska plava tabla koja se davi u Dunavu... Tamo i da ostane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".