Somborski bulevar dobija zelenilo

Tokom naredne sedmice radnici "Gradskog zelenila" će početi uređenje Somborskog bulevara.

Tokom naredne sedmice radnici "Gradskog zelenila" će početi uređenje Somborskog bulevara.

Biće posađene tri vrste listopadnog drveća – koprivić, javor i glog, ukupno 410 stabala, kao i 5.000 komada ukrasnog šiblja. Takođe, na Bulevaru će biti više od 13.000 metara kvadratnih travnjaka.

Planirane radove, čija je vrednost 24,2 miliona dinara, finansira Gradska uprava za zaštitu životne sredine, a posao treba da bude završen do kraja godine.

  • nema deda mraza

    23.10.2011 06:09
    -
    bilo je zelenila dok se nije izgradio bulevar.

    moj glas ide onome ko nece vise dirati nista u tom kraju
    ns su podjednako urusili radikali i ds.
    sns nece biti nista bolji
  • novosađanin

    22.10.2011 19:20
    hortikultura
    Nazovi Bulevar Somborski a ne Manual sokače da se uredi hortikulturno i parterno u skladu sa baštom i zelenilom iste, da nebi štrčalo i kada se bulevar prostre u punom profilu kako ćemo nama i gostima objasniti suženje bulevara.
  • 22.10.2011 15:51
    Ne moze se sadati zelenilo dok se ne resi osnovna higijena u gradu.
    Na Novom Naselju oko crkve se skupljaju beskucnici - alkoholicari koji uriniraju u prolazima obliznjih zgrada, ostavljaju na desetine malih flasica od alkohola, staru gardarobu koja zaudara i razno smece, a nocu tu i spavaju. Koja institucija u gradu resava te probleme koji su eskalirali u zadnje vreme?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti