FOTO: Performans za semafor

Članovi gradskog odbora SPO-a izveli su danas performans preko pešačkog prelaza na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Pariske komune i time apelovali na gradsku vlast da na ovom mestu postavi semafor.
Članovi gradskog odbora SPO-a izveli su danas performans preko pešačkog prelaza na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Pariske komune i time apelovali na gradsku vlast da na ovom mestu postavi semafor.

Da pomenuta raskrsnica nije bezbedna i da je svetlosna saobraćajna signalizacija neophodna potvrđuje i podatak po kojem je na tom mestu više od 20 sugrađana izgubilo život, navodi Ljubomir Nikolić iz opštinskog odbora SPO-a.

 

"Gradskoj upravi smo u više navrata slali dopis sa molbom da se pronađe rešenje za učestale saobračajne nesreće. Još jednom apelujemo da se po hitnom postupku postavi semafor da ne bi i ubuduće dolazilo do tragičnih posledica", poručuje Nikolić.

Grad, međutim, ove godine nije predvideo postavljanje semafora na kritičnoj raskrsnici. U Zavodu za izgradnju grada kažu da projekat postoji, ali zbog nedostatka sredstava očekuju da on bude uvršten u Program uređenja građevinskog zemljišta za narednu godinu.

  • Justicija

    28.10.2011 17:43
    Zatureno odeljenje "vesele druzine" landara po NS u radno vreme
    Zanimljivo! O jadnim politickim poenima drugi put
  • kampanja

    27.10.2011 12:22
    Da nisu izbori blizu nebi ovo radili ovako besplatna reklama u medijima...
  • pk

    27.10.2011 10:57
    ispade veci problem cija je inicijativa od nedostatka semafora i rizika koje sa sobom to nosi. bolje da smo sa spoovcima prosetali u cilju bezbednosti svih nas. i za onu antifa setnju mi bilo zao sto nisam znala, inace bi podrzala.. samo napred!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti