I portiri digli ruke od Motinsa

I pored najava da će posrnulo preduzeće "Motins" ponovo početi da radi, kapije nekad veoma uspešne firme po svoj prilici će ostati zauvek zatvorene.
I pored najava da će posrnulo preduzeće "Motins" ponovo početi da radi, kapije nekad veoma uspešne firme po svoj prilici će ostati zauvek zatvorene.

Radnici "Motinsa" od 6. juna ne dolaze na posao, a u sindikatu ovog preduzeća kažu da od skora više ni portiri ne čuvaju imovinu firme, piše Dnevnik. "Motinsu" je zbog duga od 50 miliona dinara isključena i struja, jer firma zbog velikih kredita nije uspela da namiri potraživanja Elektrovojvodine.

Akcije ove firme je pre nekoliko godina kupila firma "NS Don", koja je ubrzo ušla u stečaj. Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je pre nekoliko dana optužnicu protiv devet osoba za zloupotrebu službenog položaja u Metals banci, između ostalih i direktora "NS Dona" Predraga Lončara.

  • nema deda mraza

    28.10.2011 06:58
    prvi put cujem za nju
    nekada uspesna firma?kada je to bilo?
    prvi put cujem za nju
  • aleksa

    27.10.2011 17:59
    istina
    KOliko sam ja upoznat MOtins je imao devize na racunu sadasnje razvojne banke vojvodine..ali su te pare nestale..koliko ja znam oni jedini imaju A licencu za izvoz u EU i nijedna druga firma...KOliko ja znam neko namerno unistava tu firmu ..a kad izgube licencu vise je nikad nece dobiti..Jednostavan dokaz da su prodavali sve ni negledajuci sta moze da se uspravi samo da bi dobili pare..
  • ns

    27.10.2011 15:26
    @stecaj-motins(27.mart)

    Tako nam i treba-metalci su osnovali "METALS banku", koja im je na kraju postala GROBAR.
    Ko se seca jos spiska firmi koje je Ananije i ekipa sahranila?
    Podjite prvo od "Etilena"...
    Da li se neko seca sta bese "Etilen"...
    "Metals banka " je danas "Razvojna banka Vojvodine".
    Sta li ce samo da razvijaju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti