Dug za komunalije na rate

Pred odbornicima Skupštine grada sutra će se naći predlog o određivanju olakšica u plaćanju računa objedinjene naplate za građane koji imaju dugovanja od 2000. do 2010. godine.
Pred odbornicima Skupštine grada sutra će se naći predlog o određivanju olakšica u plaćanju računa objedinjene naplate za građane koji imaju dugovanja od 2000. do 2010. godine.

U "Informatici" navode da bi dužnicima mogla da bude otpisana kamata, ako do kraja ove godine isplate glavnicu u celosti i sudske troškove. Ukoliko dug premašuje 50.000 dinara,  predlog je da se plaćanje omogući u 6 mesečnih rata počev od novembra, a to bi moralo da se reguliše sporazumom sa "Informatikom" do kraja 2011.godine, stoji u saopštenju tog preduzeća.

Redovne platiše i dalje imaju priliku da, u sklopu akcije "Plava kućna računaljka", budu oslobođeni plaćanja jednog mesečnog računa. Do sada je tu privilegiju ostvarilo 18.000 domaćinstava.

  • caca

    20.02.2012 07:23
    bez kamate
    jos nisam cula da je neko dobio kamatu za neisplacene zarade, ali zato za druga du govanja su svi uveli.treba razdvojiti placanja, svakom svoje pa ce mo placati kad imamo malo jednima malo drugima. kome ide kamata?
  • Penzos

    28.10.2011 12:14
    Rodni
    Ne navlačite ljude na nevolju. Informatika radi na kvarno. Meni prošle godine nisu poslali račun za april i iako sam sve račune pre aprila i sve račune posle aprila redovno platio u novembru mi je stigla sudska odluka da sam dužan da platim sudske troškove (Rodnijevoj kancelariji), dug itd.
    Ukoliko ne uplatim 10.000 din. u roku . dana stavlja mi se zabrana na penziju. Tako da sam za dug od 2.400din. ja platio 10.000din. Nikakva pouka o pravnom leku ili rok za žalbu.
  • Pravnik

    27.10.2011 20:20
    @Djura
    To sto sam napisao je istina. A ti slobodno svojom "duhovitoscu" sakrivaj svoje neznanje. I jedva cekam da vidim sta ces jos napisati, da vidim do kojih granica glupost moze da ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti