Dođi i osvoji "Samsung" frižider, televizor, veš mašinu i brojne druge poklone

Tehnomedia prodavnica u Novom Sadu postala je lokacija jedinstvene "Samsung" zone na kojoj svi posetioci mogu da steknu uvid u izuzetnost "Samsung" tehnologije. Dođi po svoj poklon 7. marta.

Jedinstven doživljaj očekuje vas 7. marta od 15 do 21 sat samo u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu – 10 vrednih poklona iz bogate "Samsung" kolekcije uređaja i sjajni popusti.

Deo Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu postao je ekskluzivna "Samsung" zona. Ovo je idealna prilika da se upoznate sa inovativnim "Samsung" proizvodima na jednom mestu, u originalno uređenom prostoru koji podseća na stan. Poštujući "Samsung" standarde doživećete enterijer i ambijent na drugačiji i poseban način kao i jedinstvenu premijum ponudu. Sada ste u prilici da se na licu mesta i iz prve ruke uverite u inovativnost tehnoloških karakteristika "Samsung" uređaja.
 
Sačuvajte datum 7. mart, posetite Tehnomedia prodavnicu u Rumenačkoj 150 tokom "Happy hour" promocije i možda baš vi ponesete kući jednu od vrednih nagrada. Izvlačenje poklona je u 17 sati.
1. Samsung frižider RB34A7B5E12 – vrednost poklona 79.990 dinara
 
Samostojeći kombinovani frižider je kapaciteta frižidera 230 l i zamrzivača 114 l. Bespoke prilagodljiv modul vam pruža kombinovanje i konfigurisanje po želji. Možete i unutrašnji prostor prilagoditi svojim potrebama. All-Around Cooling sistem ravnomerno rashlađuje svaku pregradu i svaki ćošak.Tehnologija No Frost povećava cirkulaciju vazduha i održava stabilnu temperaturu, čime se sprečava formiranje leda. Radi tiho i energetski efikasno, sa tehnologijom digital invertera.
 
 
Iskoristite ovu jedinstvenu priliku 7. marta u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu i postanite vlasnik još vrednih nagrada:
 
2. Samsung LED televizor UE50AU7172UXXH Smart 4K – vrednost poklona 54.490 dinara
 
Ovaj smart televizor opremljen je fantastičnim LED ekranom dijagonale 50". Svaki sadržaj koji volite prikazuje se u 4K Ultra HD rezoluciji. Slika je jasna i oštra i možete videti i najmanje detalje u sceni. Ima Crystal Procesor 4K i Tizen OS. Spektar boja je impresivan sa PurColor tehnologijom za živopisnu sliku. Zvučni doživljaj je besprekoran sa vrhunskim Dolby Digital plus zvukom. Televizor je elegantnog dizajna u minimalističkom stilu bez ivica na 3 strane.
 
  
 
3. Samsung mašina za pranje veša WW70T4040EE1/LE – vrednost poklona 40.990 dinara
 
Broj obrtaja centrifuge u minuti je 1 400, a kapacitet 7kg veša. Tehnologija digitalnog invertera koristi snažne magnete za tiše i moćnije performanse, ali koristi manje energije od univerzalnog motora. Nudi najdužu izdržljivost u industriji i garanciju od 20 godina. Dubinsko i higijensko čišćenje odeće je moguće sa programom Hygiene Steam (higijenska para) i biće poboljšan kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja. Drum Clean uklanja 99,9 % bakterija iz bubnja, koje uzrokuju neprijatne mirise.
 
  
 
4. Samsung usisivač VS15A6032R5/GE – vrednost poklona 37.999 dinara
 
Moćan, bežični štapni usisivač je lagan sa naprednim performansama čišćenja. Digitalni inverter motor velike ulazne snage od 410 W održava visok nivo energetske efikasnosti i stvara moćnih 150 W usisne snage, pa je čišćenje tepiha i tvrdih podova veoma efikasno. Izlazni vazduh je čist zahvaljujući višeslojnom sistemu filtracije koji zadržava 99,999% prašine. Baterija je visoke efikasnosti (2000 mA) i obezbeđuje usisavanje do 40 minuta.
 
  
5. Samsung mikrotalasna rerna MS 23F301TAK x 3 uređaja – vrednost poklona 14.499 dinara
 
Zapremina ove rerne je 23l. Šesnaest unapred određenih režima pripreme hrane pomažu vam da pripremite zdrav obrok za svega nekoliko minuta. Zahvaljujući keramičkoj unutrašnjosti i glatkoj površini lako se čisti i ne menja boju tokom vremena usled tragova ulja ili masti. Unutrašnjost ove pametne rerne je antibakterijska i otporna na ogrebotine, što joj daje dugotrajan vrhunski kvalitet.
 
 
6. Samsung usisivač VCC 4135 x 3 uređaja – vrednost poklona 8.999 dinara
 
Sa funkcijom "jednostavno izduvavanje prašine" dobićete jednostavno uklanjanje prašine i prljavštine sa mesta do kojih ne možete lako da doprete. Korišćenje je udobno i lako. Snage je 1600 W i usisne snage 320 W. Samo uključite napajanje i podesite nivo snage. Poseduje trajnu platnenu kesu kao i posudu za skupljanje prašine.
 
  
 
I zato iskoristite ovu jedinstvenu priliku i Samsung HAPPY HOUR akciju da posetite Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu u Tržnom centru Merkur, Rumenačka 150. Dođite da se družimo i možda baš vi osvojite poklon 7. marta! Vidimo se!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".