Nova zamena direktora po partijskoj liniji

Na sednici Skupštine grada imenovana su dva nova direktora gradskih preduzeća umesto dosadašnjih koji su podneli ostavke na te funkcije zbog sukoba interesa i zadržali poslanička mesta u Skupštini Vojvodine.
Na sednici Skupštine grada imenovana su dva nova direktora gradskih preduzeća umesto dosadašnjih koji su podneli ostavke na te funkcije zbog sukoba interesa i zadržali poslanička mesta u Skupštini Vojvodine.

Prema partijskom ključu, u direktorsku fotelju ZIG-a sešće Mirjana Dejanović umesto Borislava Novakovića, dok je u Lisju nova direktorka Zorica Bajkin Jovanović umesto Srboljuba Bubnjevića.

Od kada je aktuelna koalicija u Novom Sadu došla na vlast, u 10 javnih preduzeća i firmi pod patronatom grada smenjeno je tačno 19 direktora. "Činjenica da je toliko direktora promenjeno znači i da više nije lako biti direktor javnog preduzeća i da je to velika odgovornost, a ne samo benefiti i sigurnost", rekao je nedavno gradonačelnik Igor Pavličić.

Podsetimo, upravo je Pavličić na prethodnim izborima obećavao da će se direktori javnih preduzeća birati konkursom i da će stručnost biti osnovni uslov, a ne partijska podobnost.

  • Nebojsa

    17.03.2017 17:19
    Epilog
    Danas 17.03.2017 i Bora Novakovic i Mirjana Dejanovic dobise po 3.5 godina zatvora.
  • 31.10.2011 07:59
    Pa kolko ste ih izmenjali do sad? Samo ne znam da li zato sto uvek postavite nestrucne ljude, ili da bi svi imali mesta da se nakradu?
  • eh

    31.10.2011 07:15
    ovo sa zigom je stvarno sprdnja...nije ni za komentar...samo ne znam sta je njoj sve to trebalo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti