FOTO: Radnici Zelenila u misiji spašavanja goluba

Radnici Gradskog zelenila su sproveli misiju spašavanja goluba.

Ovaj golub se zaglavio u krošnji drveta u ulici Stevana Hristića, a radnici Zelenila su na poziv sugrađana izašli na teren.

Oni su uspeli da se dizalicom popnu do ptice i da je oslobode.

"Tako je velika dizalica danas spasila jedno malo stvorenje koje će od sada biti ljubimac brižnog komšije", napisali su iz ovog preduzeća na svojim društvenim mrežama.

  • Skupljaci perja

    08.03.2023 07:13
    Jel istina sledeca prica
    Kada se Zelenilo preselilo kod najlona ubrzo su shvatili da ce biti problema sa skupljacima sekundarnih sirovina koji su im skupljali da ne kazem krali bukvalno sve ukljucujuci i ogradu
    onda je direktor resio da uposli pse cuvare i nabavio 2 3 psa koja sutrebala da cuvaju kompleks zelenila
    ubrzo je direktor primio poziv i cenu za otkup pasa koje su skupljaci sekundarnih sirovina skupili u jednom od pohoda
    prase da je platio
    jel jeste?
  • Petar

    08.03.2023 05:33
    Sramota
    Kada sam im ja slao email sa slikama drveta nakrivljenog na kucu po 45 stepeni znaci vetar jaci ili sneg da je docekalo ode krov nisu odg na email sa slikama dobio sam odgovor ovako usmeni da je palo to je elementarna nepogoda .Znaci za to ne izlaze.U.N.fronta stojao natpis na 3 drveta da se uklone vozila suva drva i naravno pala grana na auto polupala prosle godine na jos nisu dosli da ih iseku.Al za golubove evto moze da se slika.Partijske gluposti za slikanja sramota .Kako ne okrece limane gracku kucu mogu za pola sata limane ne mogu sram da bude ovu vlast na sta je grad uredila da bude navijacka banda jer gradom oni vladaju zaposljavaju se po jkp bez skole diplome imaju 8h a idu na utakmice skupove skupljaju potpise umesto da rade za sta su ih primili sramota.
  • Dejan

    07.03.2023 23:06
    Ccvv
    Jel su sledece gusenice i leptiri ? Znam da nije uspelo ono sa divljom svinjom u park citiJu,nemojte nas masirati sa minornim informacijama....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti