Novosađani, ove nedelje Informatika šalje opomene za dugovanja, ko ne plati - dolazi mu izvršitelj

"Informatika" će u toku nedelje poslati opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge.
Novosađani, ove nedelje Informatika šalje opomene za dugovanja, ko ne plati - dolazi mu izvršitelj
Foto: 021.rs
"Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od marta 2022. godine do septembra 2022. godine", kažu u Informatici.
Za pravna lica i preduzetnike, koji su korisnici stambenog i poslovnog prostora, opomenom će biti obuhvaćen period od marta 2020. do septembra 2022. godine. 
Informatika podseća korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja najkasnije do 31. marta 2023. godine, kako bi izbegli troškove prinudne naplate duga u postupku koji će sprovesti nadležni javni izvršitelj.
 
"Takođe, podsećamo korisnike na mogućnost zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, a o preciznijim uslovima za  zaključenje Sporazuma možete nas kontaktirati ili lično otići u našu upravnu zgradu na Bulevaru cara Lazara 3", kažu u ovom JP.
  • Miki

    10.07.2023 11:43
    Izvrsenje
    Laz, nema opomene, odmah izrsenje .Odabran advokat, odabran izvrsitelj.Troskovi 14000dinara.Procenite o cemu se radi.Cisto nasilje.
  • Igor

    30.05.2023 14:27
    Salju bez opemene
    Idite u informatiku I pitajte koliko ste duzni ..posto ne salju opomene dobijate resenje od izvrsitelja da platite ..uzas nasta smo spali kao narod I drzava .
  • grdgdr

    18.03.2023 09:43
    Koja laž
    Odmah su počeli da dostavljaju izvršiteljima, bez prethodne opomene.
    Nije baš da niko od nas ne poznaje nikoga ko bi nam ispričao istinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti