Vrtić na Klisi i dalje greju na klimu

Grejanje u vrtiću "Bubamara" na Klisi nije osposobljeno, pa se prostorije ovog objekta u meri u kojoj je to moguće zagrevaju klima uređajima.
Grejanje u vrtiću "Bubamara" na Klisi nije osposobljeno, pa se prostorije ovog objekta u meri u kojoj je to moguće zagrevaju klima uređajima.

Roditelji koji su se požalili Radiju 021 na ovaj problem kažu da klimom nije moguće zagrejati sve prostorije, te da strahuju da se deca ne prehlade. Direktor Predškolske ustanove, Borislav Samardžić, kaže da je u vrtićima svakodnevno prisutno više od 70 odsto dece.

"Nemamo prehlade, nemamo oboljenja. To pratimo stalno. Deca se nisu porazboljevala, nemamo neki loš eho u celoj toj priči", kaže za 021 direktor Predškolske ustanove. On objašnjava da bi grejanje trebalo da se normalizuje za desetak dana, a da je problem bio u nedostatku para za ovaj i vrtić u Šangaju, iz kojih bi trebalo izmestiti gasne kotlove.

"Devet miliona dinara nama treba za proširenje, odnosno izmeštanje kotlarnice u Šangaju i u "Bubamari". Vidim da su radovi počeli, a prema mojim informacijama u narednih 10 dana bi trebalo da se završe. Potom zovemo inspekciju, oni izvrše pregled, verifikuju i mi puštamo grejanje", kaže Samardžić.

U slučaju da pre završetka radova dođe do naglog zahlađenja, zagrevanje klima uređajima biće zamenjeno uljanim radijatorima koje imaju svi vrtići. (D.S.)

  • Ljilja

    11.11.2011 14:24
    dan mrmota
    gospodinu direktoru tih deset dana traje, traje, traje i traje. A deset sati u hladnom je previse a kamoli tih deset dana koji traju vec mesec ceo. a sto se o problemu nije mislilo na +40 letos? a da ko bi onda na letovanje isao...ono o slobodnim aktivnostima je bilo skretanje sa teme ovakvih problema i problema ishrane nase dece po vrticima...caj voda a mleka nigde jogurt-sta je to?
  • Dare

    11.11.2011 13:56
    neverovatno!!!
    Neverovatno, direktor Samardzic vice 10 dana vec dva meseca! http://www.youtube.com/watch?v=R6oOW3Mm7FA
  • 06.11.2011 16:38
    proslo je vec vise od dve nedelje A ZA SADA SE VIDI SAMO ISKOPAN KANAL.........
    KOGA DA VIJAMO DA SE TO ZAVRSI.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti