Novi Sad: Preteći grafiti protiv Dina Merlina

Nepoznate osobe sinoć su na zidu zgrade na Bulevaru oslobođenja 23 ispisali dva preteća grafita protiv sarajevskog pevača Dina Merlina koji treba da održi koncerte u Beogradskoj areni krajem meseca.

Nepoznate osobe sinoć su na zidu zgrade na Bulevaru oslobođenja 23 ispisali dva preteća grafita protiv sarajevskog pevača Dina Merlina koji treba da održi koncerte u Beogradskoj areni krajem meseca.

Grafiti su ispisani pored murala sa likom Ratka Mladića gde su pre dve nedelje pripadnici ekstremističkog pokreta "Naši" zapalili zastavu BiH u znak protesta zbog najave održavanja koncerata. Na njima piše: "Dino, sve je laž osim smrti" i " Otkriću ti tajnu, nešto lepo treba da se desi".

Prema nepotvrđenim informacijama, navodno je sinoć oko 21h zapaljena i zastava Turske.

Dvorište u kojem se nalazi mural i grafiti je na svega 100-ak metara od zgrade Policijske uprave u Kralja Petra I. Prošli put je policija zaplenila dva računara nekom od stanara iz ovog ulaza zbog sumnje da je sa njih postavljen video klip paljenja zastave BiH.

  • NikolaNS

    03.11.2011 11:00
    Šta je tu preteće
    To su samo delovi tekstova njegovih pesama. Ako je to preteće onda me zanima kakav je opis njegovih pesama. A da je tip bio blizak sa Sarajevskim zločincima to je činjenica.
  • Lala

    01.11.2011 15:59
    a lepo sam rekao..
    svaki Vojvodjanin da ima kilu slanine za ovaj olos
  • Svetlana

    01.11.2011 08:30
    Ne prepoznajem više ovaj grad,sve je po principu došli divlji oterali pitome. Strašno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti