Ko je Miroslav Ilić?

Pošto niko nije znao ko je i gde se nalazi imenovani član Upravnog odbora javnog preduzeća "Put" Miroslav Ilić, kolegama misterioznog funkcionera nije ostalo ništa drugo nego da na sednicu pozovu njegovog najbližeg imenjaka - Miroslava Ilića iz Buđanovaca.

Pošto niko nije znao ko je i gde se nalazi imenovani član Upravnog odbora javnog preduzeća "Put" Miroslav Ilić, kolegama misterioznog funkcionera nije ostalo ništa drugo nego da na sednicu pozovu njegovog najbližeg imenjaka - Miroslava Ilića iz Buđanovaca.

Nakon što je utvrđeno da je u pitanju greška i da ovaj Sremac nije onaj koji je na platnom spisku "Puta", nastavljena je potraga za funkcionerom, koja do danas nije urodila plodom. Kako kaže imenjak, na kućnu adresu u Buđanovcima je stigao poziv Upravnog odbora JKP "Put", on se tom pozivu odazvao i kad je shvatio da je u pitanju greška, nije više dolazio.

Ni njegove kolege iz Upravnog odbora nemaju pojma ko je Miroslav Ilić koji se ne pojavljuje na njihovim sednicama i navode da ne žele da snose odgovornost za imenovanje funkcionera koji je izglasan na predlog Demokratske stranke na majskoj sednici gradskog parlamenta, piše Blic. Sumnja se da je odbegli funkcioner zapravo na tu funkciju izabran ni kriv ni dužan, jer se u međuvremenu odselio, a poslanici Skupštine grada jednostavno podigli ruke.

Potraga za njim je, čini se, završena, jer je Ilića gradski parlament na prethodnoj sednici razrešio funkcije.

  • Putar2

    04.11.2011 20:43
    Ko zna ko je taj i ko mu podize platu eto o cemu mi pisemo i oko strajka a znalo se i za ovo da postoje ljudi koji su na spisku za platu a firmu nisu videli o ta plata je barem 100000 pa vi vidite a ko ga je postavio nek odgovara gosn Rodni i gospoda.Pa i ta Jelena koja se gore navodi sramota firma nema da kupi akumulatore za zimu nema kamiona a ovakvih ima koliko hocete a nije mi jasno sad i ovi kod privatnika sto rade sto su nas kritikovali eto gde odlaze VASE I NASE PARE a recimo firma nema ko svet kamiona za zimu a saberite 4 god puta tako neka plata a coveka niko ziv ne zna gde je sad policija istraga da vidimo ko potpisuje i dize platu i ime gospodina ajmo iz blica i novinari jedino neki insajder moze da im pomrsi konce i to je u svakoj javnoj firmi u ns isto i gradjani nemojte da kritikujete nas jadnike sto smo po ceo dan napolju nego evo vam primera gde odose pare i ko je taj i ta Jelena uopste ovde ljude nece da prime na lopatu a njih nikad dosta nego neke partijske lesinare dok su na vlasti da uzmu malo.
  • Tatjana

    04.11.2011 19:05
    jannja@gmail.com
    Samo kod nas moze i nigde vise. NIje mnogo proslo 4 godine da ga opozovu funkcije. A njegovu platu verovatno nije primao niko, isla je nam gradjanima....
  • Nevidljivi

    04.11.2011 17:56
    komentar...
    ne kudite konja kojeg niste jahali,...
    Pošto su direktor JKP PT i pravnik te iste firme saznali da je pozvan pogrešan MI, onda oni verovatno znaju i ko je taj pravi, a zašto se prave "TOŠA" to samo oni znaju,....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti