FOTO Direktor GSP u vožnji busom ispituje stanje: Putnici su iznosili zapažanja, imaćemo ih u vidu

Direktor GSP Novi Sad Ivan Radojičić danas se sa saradnicima vozio "u špicu" gradskim prevozom kako bi proverio stanje na linijama.

Radojičićeva zapažanja sa obilaska buseva tokom vožnje objavljena su na zvaničnom Instagram nalogu GSP-a. 

"Nastavili smo da pratimo kako teku izmene u redu vožnje", navodi Radojičić, govoreći o vraćanju zimskog reda vožnje nakon pokušaja redukcije prevoza, o čemu je 021.rs detaljno pisao.

Nakon pokušaja GSP da značajno redukuje broj polazaka na gradskim i prigradskim linijama, usledile su žalbe građana i reakcija gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića. On je naredio preduzeću da vrati stari red vožnje, ali i da zaposleni izađu na teren i bolje se upoznaju sa svojim poslom.
 
 
Tako je Radojičić danas razgovarao sa otpravnicom, vozačima i putnicima.
 
"Putnici su iznosili svoja zapažanja i imaćemo u vidu sve što su rekli, jer su zadovoljstvo korisnika usluga i organizacija kvalitetnog prevoza nama najbitniji", poručio je direktor GSP. 
 
Stari, zimski red vožnje GSP ponovo je na snazi od utorka, 18. aprila.
  • Miki

    20.06.2023 17:55
    Dobar razlog da za Kać,Budisavu i Kovilj šaljete što manje klimatizovanih autobusa??Ko to pravi te redove vožnje i dali na posao dolazi autobusom ili svojim autom???
  • hi

    21.04.2023 09:33
    Pa zar direktor ne bi trebao stalno da ide autobusom i da podržava rad svoje firme. Tada ne bi trebao ovako da se informiše
  • Sramota

    21.04.2023 07:06
    Ovo je smesno
    Sad se setio. Sad kad je firma potpnula u bankrot. 2 milijarde gubitka itd
    Ivan nije ni za sta nema pojma i sramota je da ga Grad drzi kao direktora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti