VIDEO: Novosadski tinejdžeri pohrlili kod Bake Praseta

U Futoškoj ulici u subotu se okupilo puno dece i tinejdžera kako bi videli Baku Praseta.

Ovaj jutjuber otvorio je svoj restoran brze hrane u Novom Sadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Okupljeni su pevali pogrdnu pesmu o Željku Mitroviću.

Ista gužva je ranije bila u Beogradu gde je Baka Prase otvorio nekoliko restorana.

  • Đ

    25.04.2023 15:58
    Pa šta
    Ako blokira bicikle onda neka radu
  • Komšija

    24.04.2023 20:58
    nesreća koja visi u vazduhu
    Poštovani građani i građanke Novog Sada, posebno oni koji ste roditelji dece koja su počela da dolaze u ovaj novootvoreni lokal brze hrane, neću se baviti likom i delom vlasnika lokala i njegovim učešćem u javnom govoru (odnosno uticajem na decu). Želim da ukažem na drugu opasnost: živim petnaest godina u neposrednoj blizini lokala (Futoška 56) i bio sam svedok brojnih (preko pet) saobraćajnih nesreća na ovom mestu, gde Futoška ulica ima nepreglednu krivinu. Jedna od dve trake u pravcu od centra grada ka Novom naselju je neprestano blokirana automobilima, a pred lokalom su desetine mladih koji čekaju u redu. Saobraćajna nesreća (lančani sudar) visi u vazduhu. Prenesite to svojoj deci i sačuvajte živote svojih bližnjih. "Svet je dovoljan za čovekove potrebe, ali ne i za čovekovu pohlepu".
  • apel

    24.04.2023 15:22
    opasnost biciklistima
    plasim se da ce sa svojim vozilima u buducnosti praviti tu problem sa biciklistickom stazom… juce nije moglo da se prodje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".