Počinje javna rasprava o Lokalnom akcionom planu politike za mlade Novog Sada

Javna rasprava o Lokalnom akcionom planu politike za mlade Novog Sada počinje danas, a trajaće do 22. maja.
Počinje javna rasprava o Lokalnom akcionom planu politike za mlade Novog Sada
Foto: 021.rs

Tokom ovog perioda zainteresovani građani, udruženja i stručna javnost moći će da daju predlopge, sugestije i mišljenja. 

Predlozi, sugestije i mišljenja dostavljaju se elektronskom poštom na adresu: kzm@uprava.novisad.rs ili u pisanoj formi na adresu Gradske uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade, Novi Sad, Žarka Zrenjanina 2, sa naznakom: "Predlozi i sugestije na Nacrt lokalnog akcionog plana politike za mlade Grada Novog Sada za period od 2023. do 2025. godine".

LAP-om se obezbeđuje doprinos sprovođenju ciljeva i prioriteta Strategije za mlade u Republici Srbiji za period od 2023. do 2030. godine na lokalnom nivou, kao i drugih sektorskih strategija koje utiču na život mlade osobe, te međunarodnih dokumenata iz oblasti omladinske politike. 
 
Nacrt ovog strateškog dokumenta za mlade je rezultat zajedničkog višemesečnog delovanja brojnih subjekata omladinske politke kojim koordiniše Gradska uprava za sport i omladinu – Kancelarija za mlade. U izradi su učestvovali predstavnici Grada Novog Sada, obrazovnih, zdravstvenih, socijalnih i kulturnih ustanova, predstavnici policije, sportskih klubova, udruženja građana i sami mladi.
 
Nacrt je objavljen na sajtu Grada i Gradske uprave za sport i omladinu

Otvoreni sastanak i diskusija biće održani 18. maja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti