LSV: Vozači i prevoznici, 26. maja uzmite slobodan dan za slobodnu Srbiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva sve vozače autobusa, koje Aleksandar Vučić želi da angažuje za prevoz na miting u Beogradu 26. maja, da uzmu slobodan dan.
LSV: Vozači i prevoznici, 26. maja uzmite slobodan dan za slobodnu Srbiju
Foto: 021.rs

Kako navode u saopštenju, "vozači autobusa su časni ljudi koji ne žele da učestvuju u najnovijem naprednjačkom insistiranju na podelama među građanima Srbije".

"Svaki autobus koji ne odveze ponižene i ucenjene radnike uprave i javnih preduzeća Srbiju približava oslobođenju od podela i nasilja", zaključuju u LSV.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić najavio je za 26. maj "najveći skup ikad u Srbiji". 
 
Član Predsedništva SNS Goran Vesić poručio je da će ovaj skup pokazati koliku podršku ima vladajuća partija.
  • LsD

    16.05.2023 16:33
    Komunalna koalicija
    A vi uzmite svoj sendvič. Sad opet glumite opoziciju, uvek ste bili udbaška stranka i radili za vlast. Nadam se da ćete nakon sledećih izbora zajedno sa SPS-om prestati da postojite.
  • Aleksej

    16.05.2023 14:10
    Srpska Nepismena Stranka
    @Bibi, sutra da nas (opet) okupiraju da li bi isto?
  • Bibi

    16.05.2023 08:33
    Bibi
    Asto bi? Kao Vlasnik Autobusa i Vozac za turu NS-BG dobijam 500 evra plus gorivo! Odem sacekam i vratim ih nikad lakse pare!!! Koga ja podrzavam i glasam to je moja privatna stvar! Samo nema vise nista jeftino...to vreme je daleka proslost!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Otvoreno 53. Brankovo kolo

U Karlovačkoj gimnaziji, otvoreno je 53. Brankovo kolo, a ta manifestacija je ove godine posvećena proslavi 200 godina od rođenja Branka Radičevića.

Poboljšan kreditni rejting Novog Sada

Agencija za procenu kreditnog rizika na svetskom finansijskom tržištu, "Moody's Investors Service", odlučila je da Gradu Novom Sadu poboljša kreditni rejting na Ba2 "pozitivni izgledi".