VIDEO: Završena blokada bulevara kod Banovine, poljoprivrednici se vraćaju do Sajma

Poljoprivrednici koji su poslednjih sat i po vremena blokirali Bulevar Mihajla Pupina završili su blokadu i kolona traktora je krenula nazad ka Novosadskom sajmu.
VIDEO: Završena blokada bulevara kod Banovine, poljoprivrednici se vraćaju do Sajma
Foto: 021.rs
Poljoprivrednici su sa blokadom Bulevara Mihajla Pupina kod Banovine počeli oko 11 časova.
Više od 50 traktora blokiralo je Bulevar na sat i po vremena. Zatvoren je bio deo raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina sa ulicama Modene i Žarka Zrenjanina, kao i kod Doma zdravlja, na rakrsnici sa Ive Lole Ribara i Sonje Marinković.
 
 
Poljoprivrednici su oko 10 časova krenuli traktorima u protestnu vožnju od Novosadskog sajma do Banovine.
 
Ranije su najavili da neće blokirati puteve u Novom Sadu, već će do 13 časova biti parkirani kod Banovine, a potom će se vratiti do Novosadskog sajma.
 
 
Blokada saobraćajnica planirana je od 17 do 18 časova.
 
Nakon što prođe špic, blokiraće Bulevar oslobođenja i raskrsnicu sa Bulevarom kralja Petra i još jednom ulicom za koju se još nisu odlučili.
  • Dr

    17.05.2023 17:14
    Ne mešam se u politiku
    Ali sve je postalo politika pa i ovo je i još jedan razlog da se polarizujemo, svadjamo, vredjamo. Kao i sa mnogo ostalih delatnosti i poljoprivredom se niko ozbiljno nebavi desetinama godina. Treba da razlikujemo seljake od robnih proizvodjača. Seljak održava selo živim i njemu treba omogućiti sve moguće pogodnosti (jeftinija struja, voda, prevoz itd), subvencije i obavezan otkup a ovi ostali su preduzetnici koji rade na svoj rizik kao i preduzetnici u bilo kojoj proizvodnji. Da li su smanjili cene kad im je bila ekstra godina, nisu. Subvencije se plaćaju od naših para pa zašto dvaput da plaćamo isti proizvod. Uostalom kad je valjda Tadić potpisao ssp mi smo završili sa poljoprivrednim i malim preradjivačima. A ovi neka blokiraju valjda je po zakonu.
  • Boris

    17.05.2023 15:32
    Dosta
    Dosta je bilo vise . Obratite se onome kome treba ne maltretirajte nas obicne gradjane. Imate vi novca dovoljno cim imate vremena za ovakve stvari...ili vam je neko debelo platio za ovo.

    Pozdrav postenim poljoprivrednicima..a ovima..pitaj Boga ciji su ovo traktori...
  • Pera

    17.05.2023 14:47
    Podrška
    Auuuu botovi al' ste aktivni.Nemorate ali šta ćete,ćisto da se oglasite sa dna društvene lestvice.Pozzzzz za sve vas i ostale miševe,pacove,bubašvabe....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti